SERIJA BEZ KRAJA: Crveno-beli u 18 utakmica ostvarili isto toliko pobeda - najveće iskušenje tek sledi!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.10.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno bi i sportski statističari teško mogli da se prisete kada su popularne "zebre" poslednji put poražene u prvenstvenom susretu.

SERIJA BEZ KRAJA: Crveno-beli u 18 utakmica ostvarili isto toliko pobeda - najveće iskušenje tek sledi!

Foto: FK Borac 1926 Čačak

Fudbaleri čačanskog Borca 1926 nastavljaju sa sjajnim partijma u aktuelnoj sezoni u okviru zapadne grupe srpskoligaškog karavana.

Popularne čačanske "zebre" prethodnog vikenda ubedljivo su na svom terenu savladali ekipu Mladog radnika 1926 iz Požarevca rezultatom 3:0 čime su zadržali stoprocentni učinak u takmičarskoj 2023/24 godini i trenutno sa 21 osvojenim bodom zauzimaju lidersku poziciju sa četiri boda više u odnosu na prvog pratioca iz Priboja.

Već narednog vikenda u gradu na Limu će se odigrati veliki derbi ovog ranga takmičenja. Ekipa FAP-a dočekuje čačanski Borac 1926 i navedeni susret može biti i presudan u borbi za šampiosnki pehar i plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije i pored činjenice da je protekla tek četvrtina ovosezonskog takmičenja i da velika borba tek sledi.

Međutim, ukoliko bi se Čačani iz Priboja vratili sa tri boda, čini se da će u nastavku sezone teško ispustiti bodovnu prednost.

Foto: Republika.rs

Poslednji poraz Čačani su doživeli u duelu protiv FAP Priboja

 

Ono što predstavlja dodatni motiv crveno-belima, jeste činjenica da se ekipa nalazi u nizu od čak osamanaest mečeva bez poraza. Na ovosezonskih sedam uzastiopnih trijumfa (Vrelo Sport 4:, Omladinac Zablaće 1:0, Takovo Gornji Milanovac 2:0, Sloga 33 Petrovac na Mlavi 3:2, OFK Mihajlovac 3:0, Sloga Požega 3:1 i Mladi radnik 1926 Požarevac 3:0), treba nadovezati i jedanaest pobeda u finišu prošlosezonskog šampionata.tokom kojih je ostvaren i ukupan gol koeficijent 49:14.

Poslednji neuspeh Borac 1926 iz Čačka zabeležio je upravo u Priboju 1. aprila ove godine kada je FAP u goleadi slavio rezultatom 4:3.

Ovoga puta duel dve ekipe odigraće se na Gradskom stadionu u gradu na obalama Lima u subotu 7. oktobra sa početkom od 15 časova.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading