IZ 1 U 2: Najbolje poluvreme valjevskih fudbalera u protekloj deceniji - veliki rival je počišćen sa terena u svega 45 minuta! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.10.2023

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenje, ili ne?

IZ 1 U 2: Najbolje poluvreme valjevskih fudbalera u protekloj deceniji - veliki rival je počišćen sa terena u svega 45 minuta! (VIDEO)

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

Derbi susret 7. kola Srpske lige Zapad odigran je u Klupcima gde je, uslovno rečeno domaćin, ekipa Loznice dočekala komšije iz Valjeva, Budućnost Krušik 2014.

Od prvog sudijskog zvižduka momci u zeleno-beloj sportskoj opremi krenuli su sa atacima ka valjevskom golu, tako da su gosti bili prinuđeni uglavnom na potpunu defanzivu.

U takvoj konstalaciji snaga na terenu Loznica dolazi do prednosti. Igrao se 26. minut susreta kada je Nemanja Kojić glavom uspeo da pronađe rupu u valjevskom defanzivnom bedemu. Do odlaska na odmor domaćin je mogao i da uveća prednost, ali je strelac prvbog pogotka bio neprecizan u 31. minutu kada se našao u izglednoj prilici, ali j lopta ispred njega nezgodno odskočila i udarac nije bio onakav kakav je želeo.

Drugo poluvreme donelo je potpuno drugačiju sliku na terenu. Gosti su ofanzivno ušli u nastavak meča i već u 49. minutu Nemanja Panić koristi kardinalnu grešku čuvara mreže Loznice i poravnava rezultat.

 

 

Rezultatski preokret dogodio se u 67. minutu. Novu grešku Lozničana koristi Jovan Jakovljević i nakon asistencije Lazara Ristovskog mreža zeleno-belih se po drugi put zatresla.

 

 

Pitanje pobednika rešeno je u 86. minutu kada je Nemanja Pavić sjajnim udarcem sa ivice kaznenog prostora loptu poslao u gornji desni ugao Lozničana lobujući golmana domaće ekipe.

 

 

U tom momentu rezignirani navijači Loznice već su počeli da napuštaju tribine stadiona "Stobeks", a u trećem minutu nadoknade vremena kontranapad Valjevaca uspešno je okončao Pavle Stojanović za konačnih, Loznica - Budućnost Krušik 2014 1:4.

 

 

- Srpska liga Zapad, 7. kolo:

Loznica (Lozinca) - Budućnost Krušik 2014 (Valjevo) 1:4 (1:0)

Strelci: N. Kojić 26`; N. Panić 49`, J. Jakovljević 67`, N. Pavić 86`, P. Stojanović 90`

Stadion: "Stobeks", Klupci

U narednoj takmičarskoj rundi ekipa Loznice gostuje Zlatiboru u Čajetini, dok će Budućnost Krušik 2014 u Valjevu dočakati sastav Tutina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading