TROFEJNI KLUB NASTAVLJA SVOJ NIZ: Zabeležena je nova "prvenstvena trojka" - još jedan korak ka ostvarenju onoga što se činilo nezamislivim! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.10.2023

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potera za liderom j nastavljena...

TROFEJNI KLUB NASTAVLJA SVOJ NIZ: Zabeležena je nova "prvenstvena trojka" - još jedan korak ka ostvarenju onoga što se činilo nezamislivim! (FOTO GALERIJA)

Foto: Jelena Grlić

Fudbaleri Smedereva 1924 nastavljaju sa sjajnim rezultatima u ovosezonskoj Prvoj ligi Srbije. I nakon devet odigranih prvenstvenih mečeva ekipa iz grada na obalama Dunava, ne zna za neuspeh, a u duelu protiv RFK Novog Sada 1921 zabeležen je i četvrti trijumf, tako da se ekipa u ovom momentu sa 17 osvojenih bodova nalazi na drugoj poziciji na tabeli.

Susret između smederevskog i novosadskog prvoligaša na tribine stadiona "Tvrđava" privukao je oko 600 ljubitelja fudbala koji u tokom prvog poluvremena nisu prisustvovali većim uzbuđenjima. Igra se uglavnom odvijala između dva šesnaeterca tako da su mreže golmana Lazara Kaličanian i Danila Đulčića ostale mirne.

Treba istaći da travnati tepih na smederevskom stadionu i nije u baš najboljem stanju, tako da su fudbaleri obe ekipe imali i dodatni problem u kontrolisanju "bubamare".

Ključni trenuta ksusreta dogodio se u 63. minutu. Sjajan akcija domaćeg sastava krenula je od golmana Kaličanina, u samo tri dodavanja stigli su do gola novosadske ekipe, usledio je dupli pas između Nikole Dimitrojevića i Nemanje Obradovića, nakon kojg je drugopomenuti rutinski loptu poslao u donji desni ugao golmana Danila Đulčića.

 

- Prva liga Srbije, 10. kolo:

Smederevo 1924 (Smederevo) - RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad) 1:0 (0:0)

Strelac: N. Obradović u 63. minutu za Smederevo 1924

Stadion: FK Smederevo 1924

Gledalaca: 600

Sudija: Aleksandar Vukadinović

Žuti kartoni: S. Stefanović, A. Marković, D. Ristić (Smederevo 1924); L. Serdar, A. Rac (RFK Novi Sad 1921)

Smederevo 1924 (Smederevo): Kaličanin, Ćorković, Dimitrijević, Dragutinović (Ivić), Ilić (Jovančić), Kostić, Marković, Panić, Pirgić (Obradović), Stevanović (Bojić), Stojković (Ristić).

RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad): Đulčić, Blagojević, Čolić, Jevremović (Vlalukin), Krstić, Rac, Rađen, Serdar, Stojanović, Tedić (Vrekić), Varga.

U narednoj takmičarskoj rundi Smederevo 1924 gostuje u Beogradu ekipi RFK Grafičara, dok će novosadski "kanarinci" u gradskom derbiju protiv Mladosti GAT, pokušati da stignu do drugog ovosezonskog trijumfa.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading