BODOVI SU IPAK OSTALI KRAJ MORAVE: Crveno-beli umalo od gotovog napravili veresiju - rezultatska drama u Lozni pripala domaćinu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.10.2023

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava drama viđena j na stadionu "kraj Morave".

BODOVI SU IPAK OSTALI KRAJ MORAVE: Crveno-beli umalo od gotovog napravili veresiju - rezultatska drama u Lozni pripala domaćinu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Sloga Lozna

U okviru 8. kola Prve Rasinske okružne lige odigrana je sjajna fudbalska predstava na stadionu u Lozni gde je domaća Sloga dočekala ovosezonskog rekordera po broju odigranih mečeva koji su okončani podelom bodova, ekipu Trudbenika iz Stalaća.

Utakmica koj je bila otvorena sa obe strane i koja je mogla da zadovolji i najprobirljivije ljubitelje fudbala, zasluženo je pripala momcima u crveno-beloj sportskoj opremi koji su i bili bolji za jedan pogodak.

Počelo je napadima domaćina gde se isticao danas ponajbolji akter Andrejić koji je već u 7. minutu na odličan pas Milojevića zatresao mrežu gostiju. Do odlaska na odmor, ređale su se prilike na obe strane, ali do premene rezultata nij došlo.

U drugom poluvremenu ista slika, mnoštvo lepih akcija na obe strane, dosta šansi i četiri pogotka od kojih se ne zna koji je bio lepši. Najpre je u 50.minutu Andrejić uputio jednu dubinsku loptu pred šesnaesterac gostujuće ekipe koja dolazi do Aleksandra Vasiljevića koji u maniru iskusnih strelaca istu smešta iza leđa nemoćnog Gazibarića za, činilo se tada, nedostižnih 2:0. Međutim, da ne bude tako potrudili su se gosti koji od tog trenutka kreću na sve ili ništa i sa dva prelepa pogotka stižu do rezultatskog egala. Najpre je u 55. minutu Kozić udarcem sa 18 metara pogodio mesto gde se spajaju prečka i stativa koji ne bi odbranila ni dva golmana.

 

Igrao se 60. minut kada Savić pokazuje svoje iskustvo i udarcem sa 16 metara postiže izjednačujući pogodak.

Domaćin je došao do pobedonsonog pogodka u 70.minutu kada je Andrejić proigrao Nenada Nedeljkovića kome je ostao lakši deo posla da sa nekih 11 metara pogodi donji desni ugao za pobedu i radost domaćina. Pokušavali su gosti da izjednače, ali su se njihovi napadi završavali na oko dvadesetak metara od gola tako da su domaćini
uspešno sačuvali rezultat.

- Prva Rasinska okružna liga, 8. kolo:

Sloga (Lozna) - Trudbenik (Stalać) 3:2 (1:0)

Strelci: Andrejić 7`, A. Vasiljević 50`, N. Nedeljković 70`; Kozić 55`, Savić 60`

Stadion: "kraj Morave", Lozna

Gledalaca: 50

Sudija: Petar Milićević (Kruševac)

Sloga (Lozna): Savić, Krstić, D. Vasiljević (Mš. Kovačević), S. Nedeljković, Stojanović, Milovanović (Milosavljević), Andrejić, Milojević, Mladenović (N. Nedeljković), Ma. Kovačević, A. Vasiljević.

Trudbenik (Stalać): Gazibarić, Skokna (Mladeović), Tomašević, Blagojević, Milanović, Stanojević, Milosavljević, Dunjić, Kozić, Savić, Marinković.

Igrač utakmice: Andrejić (Sloga)

Ovom pobedom fudbaleri Sloge su zadržali visoko mesto na tabeli. U narednom kolu Lozanci gostuju u Brusu ekipi OFK Kopaonik 1931, dok ekipa Trudbenika u Stalaću dočekuje ekipu Dedine iz istoimenog mesta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading