SVIM SRCEM ZA ĆIRU: Predstojeći derbi imaće humanitarni karakter - klub se javnosti obratio saopštenjem!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.10.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstojeći veliki derbi imaće i humanitarni karakter.

SVIM SRCEM ZA ĆIRU: Predstojeći derbi imaće humanitarni karakter - klub se javnosti obratio saopštenjem!

Foto: FK Timok 1919

Fudbaleri zaječarskog Timoka 1919 u ovosezonskoj Zoni istok beleže sjajne rezultate. Ekipa je u uvodnih sedam prvenstvenih duela zabeležila isto toliko pobeda i sa maksimalnim učinkom od 21 osvojnog boda i gol koeficijentom 24:2, nalazi se na liderskoj poziciji, sa odličnim predispozicijma da se nakon samo jedne sezone vrati u istočnu grupu srpskoligaškog karavana.

Prethodnog vikenda Zaječarci su Trgovištu savladali ekipu OFK Knjaza rezultatom 3:1, a već u sredu 4. oktobra na programu je veliki derbi u kojem će dočekati Bor 1919 koji u ovom momentu drži treću poziciju na tabeli sa pet bodova manje.

Navedeni susret, pored borbe za bodove, imaće i humanitarni karakter. Tim povodom javnosti se obratilo i rukovodstvo zajčarskog kluba, a saopštenje Timoka 1919 prenosimo u celosti:

- Fudbalski klub Timok 1919 poziva sve navijače i simpatizere na derbi utakmicu protiv FK Bora 1919. Ova utakmica biće humanitarnog karaktera u kojoj ćemo sakupljati sredstva za operaciju našeg brata i sugrađanina Nenada Ćirića – Ćiru. Pred Nenadom je put na operaciju u Rusiju i u preostale dve nedelje pred njim je ni malo lak zadatak prikupljanja 13.000 evra. Na utakmici u sredu (umesto karata) na ulazu biće sakupljan humanitarni prilog kako bi Ćiri pomogli u lečenju i odlasku na operaciju. Naša iskrena želja je da derbi protekne u sportskom ambijentu i da Nenad pobedi u svojoj životnoj utakmici.

Foto: FK Timok 1919

Derbi humanitarnog karaktera - "Svi za Ćiru"

 

- Zona Istok, 8. kolo:

Timok 1919 (Zaječar) - Bor 1919 (Bor)

Datum: Sreda, 4. oktobar

Početak 15.30 časova

Očekuje se da navedenom susretu prisustvuje veliki broj ljubitelja fudbala koji će uživati u velikom derbiju i svojim prisustvom pomoći u lečenju Nenada Ćirića.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading