"BULKE" ZAMIRISALE U SURČINU: I rezultati ostalih mečeva su im išli u prilog - Vladan Milosavljev het-trikom odveo Bulbulderce na čelo tabele! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.10.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klackalica na liderskoj poziciji je nastavljena.

"BULKE" ZAMIRISALE U SURČINU: I rezultati ostalih mečeva su im išli u prilog - Vladan Milosavljev het-trikom odveo Bulbulderce na čelo tabele! (VIDEO)

Foto: FSB

Fudbaleri Zvezdare gostovali su u okviru 8. kola Srpske lige Beograd u Surčinu, gde su se sastali sa ekipom Jedinstva koja je u prva tri prvenstvena meča na svom terenu ostvarila isto toliko pobeda. Istovremeno, popularne "bulke" su zahvaljujući rezultatima koji su postignuti u mečevima prethodnog dana, došli u situaciju da se ponovo nađu na vrhu tabele i navedeno nisu propustili.

Siromašna fudbalska predstava viđena je tokom prvih 45 minuta igre. O navedenom dovoljno govori podatak da je viđen svega jedan udarac u okvir gola. Navedeno se odigralo u 21. minutu kada je Vladan Milosavljev matirao Đorđa Milovanovića i doveo Zvezdaru do prednosti.

U nastavku meča viđena j daleko bolja igra domaćeg sastava koji je u 63. minutu preko Marka Maksimovića stigao do poravnanja rezultata, ali samo dva minuta kasnije sudija Darko Jeknić opravdano pokazuje na belu tačku u korist gostiju. Siguran izvođač najstrože kazne bio je Milosavljev i Zvezdara dolazi do nove prednosti.

Pokušali su Surčinci u nastavku susreta ponovo da stignu do rezultatskog egala, ali je u 80. minutu došlo do greške domaćih defanzivaca, što je iskoristio Vladan Milosavljev i het-trikom doneo svojoj ekipi tri boda vredna povvratka na čelnu poziciju beogradske grupe srpskoligaškog karavana.

 

 

- Srpska liga Beograd, 8. kolo:

Jedinstvo (Surčin) - Zvezdara (Beograd) 1:3 (0:1)

Strelci: M. Maksimović 63`; V. Milosavljev 21`, 65`(11.m), 80`

Stadion: FK Jedinstvo, Surčin

Gledalaca: 250

Sudija: Darko Jeknić (Beograd)

Žuti kartoni: L. Jakovljević, I. Nišavić, N. Borjan (Zvezdara)

Jedinstvo (Surčin): Milovanović, Cvetković (Živković), Mićić, Stanić (Bačanin), Maksimović, Mitrović, Sekulić, Puzović, Broćeta (Stojković), Hebilji, Ranković.

Zvezdara (Beograd): Nikolić (Borjan), Gusnić, Janković, Avramovski, Pavlović, Nišavić, Vukićević, Kuzmanović (Bjedov), Milosavljev, Cvetković (Daničić), Jakovljević.

U narednom kolu, lider šampionata ekipa Zvezdare dočekuje Torlak iz Kumodraža, dok će Surčinci pokušati da se vrate na pobednički kolosek utakmicom u obrenovcu protiv Radničkog.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading