DISCIPLINSKA KOMISIJA NIJE IMALA MILOSTI: Uz novčanu kaznu, klub će dva prvenstvena meča morati da odigra van svog stadiona!

Autor: Vladimir vorih

Sport

04.10.2023

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rigorozna kazna.

DISCIPLINSKA KOMISIJA NIJE IMALA MILOSTI: Uz novčanu kaznu, klub će dva prvenstvena meča morati da odigra van svog stadiona!

Foto: FK Blokovi Novi Beograd

Fudbalski klub Blokovi sa Novog Beograda osnovan je prethodne 2022. godine, a od jeseni su se prvi put uključili i u srpska klupska takmičenja. Ekipa je startovala od najnižeg fudbalskog ranga, Međuopštinske lige Beograd - "grupa A" i do sada su Novobeograđani zabeležili zapažene rezultate.

Kao novajlija u takmičenju, FK Blokovi su na startu sezone zabeležili trijumfe protiv zemunskog 13. maja (2:1) i Rekreativa 011 (5:0), da bi od polovine meseca septembra zabeležili nešto skromnija ostvarenja. U četiri psolednja susreta zabeležili su svega dva remija uz ist otoliko poraza, tako da se u ovom momentu sa osam osvojenih bodova nalaze u sredini tabele međuopštinskog takmičenja.

Blokovi su u okviru 4. prvenstvenog kola, 17. septambra na stadionu FK Brodarac dočekali ekipu Srema iz Jakova. Gosti su u navedenom susretu slavili rezultatom 1:0 golom Vuka Marianova u 26. minutu, ali pored gubitka bodova, Novobeograđani će ovaj susret dugo pamtiti.

Naime, kako navode iz novobeogradske ekipe, usled dešavanja po okončanju navedenog, disciplinski organi Fudbalskog saveza Beograda izrekli su kaznu FK Blokovi. Sastav sa Novog Beograda kažnjen je novčano, ali i zabranom odigravanja dva meča na svom stadionu.

Foto: FK Blokovi Novi Beograd

Derbi protiv "lavova" odigraće se u Ripnju

 

Kako je klub objavio na svojoj zvaničnoj Instagram stranici, meč sedmog, kao i devetog prvenstvenog kola, u kojima će biti domaćini, Blokovi će organizovati na stadionu FK Minel u Ripnju.

Da podsetimo, već u nedelju 8. oktobra Blokovi se sastaju sa ekipom Železnika 1930, a navedeni susret biće jedan od derbija sredine tabele i pokazaće koja od dve ekipe može da se nada proboju ka gornjem domu Međuopštinske lige Beograd - "grupa A".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading