VELIKE PROMENE UOČI DOLASKA CRVENE ZVEZDE: Nezadovoljstvo ostvarenim rezultatima, platio je trener!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.10.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

(Ne)očekivana odluka...

VELIKE PROMENE UOČI DOLASKA CRVENE ZVEZDE: Nezadovoljstvo ostvarenim rezultatima, platio je trener!

Foto: FK Ševac Kusić

Fudbaleri Ševca iz Kusića prethodnu takmičarsku godinu okončali su šampionski u okviru Druge južnobanatske lige "Istok", čime su obezbedili plasman u viši rang takmičenja, Područnu fudbalsku ligu Pančevo.

U 26 prvenstvenih mečeva u sezoni 2022/23 klub iz Kusića je zabeležio 23 trijumfa i tri remija i na osnovu navedenog očekival ose da klub i u višem rangu takmičenja može predstavljati ozbiljnog konkurenta za sam vrh područnog ranga takmičenja.

Međutim, Ševac je prethodnog vikenda poražen na svom terenu od ekipe Budućnosti iz Banatskog Brestovca rezultatom 2:4, što je četvrti uzastopni poraz nakon kojeg je šef stručnog štaba Milenko Aleksić odlučio da podnese neopozivu ostavku. 

Foto: FK Ševac Kusić

Kruna se nakrivila

 

Nakon podnošenja ostavke trener Aleksić je izjavio:

- Nismo u proteklih sedam kola ostvarili što smo imali cilj i ovo je samo moja odluka o odlasku i moram da naglasim da sam sa svima u klubu imao odličnu saradnju kao i sa mojim igračima. U našem trenerskom poslu je tako kad ne krene kako smo zamislili trener je taj koji snosi odgovornost. Želim da istaknem da klubu u budućnosti želim da ostvari još bolje rezultate što verujem da može.

Na rukovodstvu kluba je sada težak zadatak da pronađu novog šefa stručnog štaba s obzirom da ekipu Ševca narednog vikenda očekuje derbi duel na domaćem terenu protiv Crvene zvezde iz Pavliša.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading