KRAJ SARADNJE: Uoči velikog derbija - nakon šefa stručnog štaba, ekipu je napustio i kondicioni trener!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.10.2023

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korenite promene u "srpskoj Atini".

KRAJ SARADNJE: Uoči velikog derbija - nakon šefa stručnog štaba, ekipu je napustio i kondicioni trener!

Foto: RFK Novi Sad 1921

Ekipa RFK Novog Sada 1921 u dosadašnjem toku takmičenja u okviru Prve lige Srbije, ne beleži očekivane rezultate. Popularni "kanarinci" nakon devet odigranih prvenstvenih mečeva imaju skor od svega jednog trijumfa, dva remija i šest poraza i u ovom momentu sa svega pet osovjenih bodova zauzimaju pretposlednju 15. poziciju na tabeli.

Predstojećeg vikenda žuto-plavi na stadionu u Čelarevu dočekuju gradskog rivala, ekipu Mladosti GAT, a u derbi susret "kanarinci" ulaze nakon velikih promena.

Naime, tokom juerašnjeg dana klub je obavestio javnost da je došlo do prekida saradnje sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Nebojšom Neškovićem koji je dobio unosan pozivi iz inostranstva i klub nije želeo da mu onemogući realizaciju novog angažmana, a vrlo brzo je iz "srpske Atine" stigla informacija o još jednom odlasku iz redova kluba sa "Detelinare".

Dosadašnji kondicioni trener "kanarinaca" Nemanja Vargec, napušta Novi Sad, a kao i u slučaju šefa stručnog štaba, do razlaza dolazi usled inostranog angažmana.

Foto: RFK Novi Sad 1921

I on napušta "srpsku Atinu" - Nemanja Vargec

 

Da podsetimo, narednog vikenda na stadionu u Čelarevu sastaće se novosadski prvoligaši RFK Novi Sad 1921 i Mladost GAT, ekipe koje u ovom momentu drže dve poslednje pozicije na tabeli prvoligaškog karavana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading