CRVENA ZVEZDA SE PROVELA KAO BOSA PO TRNJU: Treći uzastopni poraz crveno-belih - borba za vrh tabele postaje NEMOGUĆA MISIJA! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.10.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija loših rezultata je nastavljena.

CRVENA ZVEZDA SE PROVELA KAO BOSA PO TRNJU: Treći uzastopni poraz crveno-belih - borba za vrh tabele postaje NEMOGUĆA MISIJA! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Umka

Ovosezonsko takmičenje u okviru Beogradske zone, potvrđuje ranije konstatacije da će doneti veliki broj uzbuđenja i da se do samog kraja neće znati imena klubova koji će od naredne jeseni zakoračiti u treći stepen takmičenja, Srpsku ligu Beograd.

Jedan od timova za koji se očekivalo da će biti konkurentni u borbi za gornji dom tabele, svakako je Crvena zvezda iz Malog Mokrog Luga, ali crveno-beli nakon solidnog starta i dva trijumfa u prva tri odigrana susreta, nikako ne mogu da se prepoznaju. Već pet mečeva u kontinuitetu, odnosno više od mesec i po dana sastav iz Malog Mokrog Luga ne zna za uspeh, a ubedljiv poraz doživljen je i prethodnog vikenda od ekipe Umke.

Na stadionu "Jusa Bulić" u Železniku, Umka je do rezultatske prednosti stigla u 18. minutu kada je mrežu golamana Alekse Avrama zatresao Dušan Milunović.

Isti igrač je u 49. minutu duplirao prednost svoje ekipe, da bi samo dva minuta kasnije, pitanje pobednika rešio Dušan Cakić.

U samom finišu susreta viđena su još dva pogotka. Stefan Aleksić je u 74. minutu i četvrti put zatresao mrežu crveno-belih, da bi fudbaleri Crvene zvezde preko rezerviste Uroša Nikolića uspeli da stignu do počasnog pogotka svega dva minuta pre poslednjeg zvižduka sudije Gligorija Goronjića.

 

- Beogradska zona, 8. kolo:

Umka (Umka) - Crvena zvezda (Mali Mokri Lug) 4:1 (1:0)

Strelci: D. Milunović 18, 49, D. Cakić 51, S. Aleksić 74; U. Nikolić 88

Stadion: "Jusa Bulić", Železnik

Sudija: Gligorije Goronjić (Beograd)

Žuti kartoni: I. Đorđević, J. Vesić (Umka); P. Cvetković (Crvena zvezda)

Umka (Umka): Kovač, Vujetić, Vesić, Stanković, Simonović, Kuljić (S. Đorđević), Savić (Bulat), Stojanović (I. Đorđević), Cakić (Nikolić), Milunović, Pešić (Aleksić).

Crvena zvezda (Mali Mokri Lug): Avram, Popović, Bogdanović, Miladinović, Teofilović (Stekić), Tirnanić (Terzioski), Filipović, Đurić (Stojanović), Mutavdžić, Cvetković (Stojčev), Vukojević (Nikolić).

U narednoj takmičarskoj rundi ekipa Umke gostuje lideru Komgrapu, dok će Crvena zvezda pokušati da negativni niz prekine na svom terenu u duelu protiv OFK Mladenovca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading