KLJUČNI PROBLEM USKORO ĆE BITI REŠEN: Radovi na zameni travnate podloge, otpočeli su! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir vorih

Sport

03.10.2023

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub u svakom pogledu radi na poboljšanju uslova koji će omogućiti plasman u viši rang takmičenja.

KLJUČNI PROBLEM USKORO ĆE BITI REŠEN: Radovi na zameni travnate podloge, otpočeli su! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Borac 1926 Čačak

Fudbaleri čačanskog Borca 1926 u aktuelnoj sezoni u okviru Srpske lige Zapad beleže sjajne rezultate. U prethodnih sedam takmičarskih mečeva zabeležili su isto toliko pobeda i sa maksimalnim bodovnim učinkom i gol koeficijentom 19:3 suvereno drže lidersku poziciju trećeg stepena srpskog klupskog fudbala.

U redovima čačanskog kluba čine sve da već narednog proleća stignu do toliko željene Prve lige Srbije, a u ovom momentu misli svih u klubu zaokupljene su predstojećim vikendom kada će popularne "zebre" u derbiju celokupnog šampionata gostovati u Priboju i upravo navedeni duel protiv domaćeg FAP-a može biti i ključan u borbi za šampionski pehar.

Istovremeno, klub je započeo radove na otklanjanju, možda i ključnog problema.

 

Naime, travnata podloga na stadionu "kraj Morave" već duži vremenski period nije u idealnom stanju, a takva situacja odlazi u istoriju. Na glavnom stadionu se započelo sa skidanjem stare trave nakon čega će biti postavljena nova travnata podloga koja će omogućiti igračima da pruže maksimum na putu ka ostvarenju zacrtanih ciljeva.

Da podsetimo, prethodnog vikenda ekipa Borca 1926 slavila je u duelu potiv požarevačkog Mladog radnika 1926 rezultatom 3:0, a kao što je već rečeno u subotu 7. oktobra sa početkom od 15 časova, sledi veliki derbi sa ekipom FAP-a na Gradskom stadionu u Priboju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading