ODLUKA JE DONETA: Okrenuta je nova stranica u karijeri - legendarni fudbaler zaplovio u trenerske vode!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.10.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od njega će se očekivati da klub vrati na stare staze uspeha.

ODLUKA JE DONETA: Okrenuta je nova stranica u karijeri - legendarni fudbaler zaplovio u trenerske vode!

Foto: Starsport

Fudbaleri Mladosti iz Bačkog Jarka prethodnog vikenda pretrpeli su poraz u Šidu od ekipe Radničkog rezultatom 2:3, što je ujedno bio treći uzastopni neuspeh nakon kojeg su plavo-beli sa svega devet osvojenih bodova u osam odigranih prvenstvenih mečeva, skliznuli na 12. poziciju tabele južne grupe vojvođanskog fudbala.

Navedeni neuspeh primorao je dotadašnjeg trenera Savu Kovačevića da podnese neopozivu ostavku na mesto šefa stručnog štaba, a rukovodstvo Bačkojarčana brzo je reagovalo i već danas promovisalo novog trenera.

Reč je o legendarnom fudbaleru Darku Puškariću.

Tridesetosmogodišnjem treneru ovo će biti prvi samostalni trenerski angažman, ali se očekuje da svoje bogato igračko iskustvo prenese na fubalere Mladosti koji će sa njim na čelu, nadaju se u klubu, ostvariti zapaženije rezultate.

Interesantno je napomenuti da je Darko Puškarić celokupnu igračku karijeru proveo u Srbiji, a najzapaženije partije je pružao u redovima novosadske Vojvodine sa kojom je 2014. godine stigao i do trofeja u nacionalnom kupu Srbije.

Foto: FK Mladost Bački Jarak

Puškarić vodi Jarčane ka "mirnoj luci"

 

- Darko Puškarić:

Datum rođenja: 13. jul 1985. godine

Mesto rođenja: Novi Sad

Igračka karijera: RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad), Šajkaš (Kovilj), Spartak (Subotica), Vojvodina (Novi Sad), Čukarički (Beograd), Mladost (Bački Jarak)

Priliku za debi na klupi Mladosti iz Bačkog Jarka, Puškarić će imati već u subotu 7. oktobra kada će na stadionu "Livadica" gostovati ekipa TSK-a iz Temerina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading