JAČAJU SE SVI SEGMENTI KLUBA: Pretendent na titulu direktorsku poziciju poverio bivšem fudbaleru Partizana - o sportskom sektoru računa će voditi nekadašnji član beloruskog velikana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.10.2023

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike promene su usledile...

JAČAJU SE SVI SEGMENTI KLUBA: Pretendent na titulu direktorsku poziciju poverio bivšem fudbaleru Partizana - o sportskom sektoru računa će voditi nekadašnji član beloruskog velikana!

Foto: FK Inđija Toyo Tires

Fudbaleri Inđije Toyo Tires prethodne 2022/23 sezone nisu uspeli kroz baraž dvomeč da se dokopaju elitnog ranga srpskog klupskog fudbala, ali to nije promenilo težnje rukovodstva da već u aktuelnoj takmičarskoj godini načine iskorak i da se od naredne jeseni nađu u društvu najboljih srpskih klubova.

Nakon prvih devet prvenstvenih duela u sezoni 2023/24 Inđija Toyo Tires zabeležila je skor od četiri pobede, dva remija i tri poraza i sa 14 osvojenih bodova treutno zauzimaju petu poziciju sa tri boda manje u odnosu na ekipu Smedereva 1924 koji se nalazi na mestu koje vodi u superligaški karavan.

Kako bi u narednom periodu zacrtani klupski ciljevi bili i ostvareni, klub je svoj stručni kadar pojačao dvojicom nekadašnjih istaknutih dudbalera.

Reč je o Stanku Svitlici nekadašnjem igraču beogradskog Partizana i Bojanu Dubajiću nekadašnjem fudbaleru zeleno-belih koji iza sebe ima i bogato internacionalno iskustvo nastupima u Švajcarskoj, Tajlandu, Belorusiji, Kazahstanu i Kipru.

Foto: FK Inđija Toyo Tires

Fudbaleri Inđije Toyo Tires znaj ušta se od njih očekuje

 

Stanko Svitlica ima 47 godina. Igračku karijeru je okončao leta 2010. godine u dresu sremskomitrovačkog Srema, a tokom karijere je dve i po godine bio član beogradskog Partizana.

Sa druge strane Bojan Dubajić će obavljati funkciju sportskog direktora, a kao što je već rečeno vrhunac igračke karijere imao je u periodu od 2019. do 2021. godine kada je sa beloruskim BATE Borisovom osvojio dva trofeja u nacionalnom kupu Belorusije.

Kada je reč o nastavku takmičenja u okviru Prve lige Srbije, ekipa Inđija Toyo Tires narednog vikenda gostuje u Gornjem Milanovcu, ekipi Metalca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading