OPUŠTANJA NE SME BITI: Trener nema dilemu - bodovi OSTAJU u Brestu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.10.2023

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se načini novi korak ka ostvarenju cilja.

OPUŠTANJA NE SME BITI: Trener nema dilemu - bodovi OSTAJU u Brestu!

Foto: FK Dobrič 1974 Brest

Takmičenje u okviru Opštinske lige Merošina za sezonu 2023/24 startovalo je prethodnog vikenda, a jedan od zanimljivijih mečeva odigran je u Aubresnici gde je ekipa Dobriča 1974 iz Bresta savladala Jastrebac iz Krajkovca rezultatom 3:1.

Nakon startnog prvenstvenog uspeha, ali i pobede u kup takmičenju nad protiv ekipe Jugovića (2:0), sastav Dobriča 1974 već u nedelju 8. oktobra očekuje premijera na domaćem stadionu protiv SU Gradišta.

Sa druge strane, Gradištanci su na otvaranju sezone, na svom terenu, doživeli pravi debakl (1:8) u duelu protiv Lepaje 2018 i samim tim u Brest će doći sa ciljem da poprave početni utisak.

- Opštinska liga Merošina, 2. kolo:

Dobrič 1974 (Brest) - SU Gradište (Gradište)

Stadion: u Brestu

Datum: Nedelja, 8. oktobar

Početak: 10 časova

Foto: FK Dobrič 1974 Brest

Sve je spremno za novi korak ka ostvarenju primarnog cilj

 

Uoči predstojećeg duela trener Dobriča 1974, ekipe koja ima jasan plan da u aktuelnoj sezoni izbori plasman u vipi rang takmičenja, Nišavsku okružnu ligu, izjavio je:

- U utakmicu ulazimo maksimalno motivisani zbog dobrog starta. Nema opuštanja ni u kom slučaju. Protivnička ekipa ima dosta starih iskusnih igrača, a igrački kadar im je upotpunjen mladim momcima iz sela. Spoj mladosti i iskustva uvek zna da bude nezgodan i ne smemo previše da se oslanjamo na njihovu prošlu utakmicu. I te kako ima kvalitetnih pojedinaca u Gradištu, ali mi imamo svoj cilj ove godine i moramo da sačuvamo bodove u Brestu. 

Istovremeno se svi u klubu nadaju da će i na predstojećem susretu, kao i tokom gostovanja u Azbresnici, imati veliku podršku svojih vernih navijača.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading