PROMENE SU BILE NEOPHODNE: Serija loših rezultata, uzela je danak - saradnja sa dosadašnjim trenerom je prekinuta!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.10.2023

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo kluba pokušava šok terapijom da izazove pozitivnu reakciju fudbalera.

PROMENE SU BILE NEOPHODNE: Serija loših rezultata, uzela je danak - saradnja sa dosadašnjim trenerom je prekinuta!

Foto: FK Mladost Bački Jarak

Fudbaleri Mladosti iz Bačkog Jarka na startu sezone 2023/24 u okviru Vojvođanske lige Jug, u prvih pet prvenstvenih mečeva zabeležili su skor od tri pobede i dva poraza i u tom momentu, uoči gostovanja novosadskom Indeksu, nalazili su se u sredini tabele sa mogućnošću da serijom dobrih rezultata učvrste svoje mosto u gornjem domu.

Međutim, Bačkojarčani su na iznenađenje svojih navijača poraženi u duelu protiv Indeksa rezultatom 0:2, nakon čega je usledio i prvi ovosezonski poraz na stadionu "Livadica" u duelu sa starobanovačkim Dunavom (1:2) i ekipa je u Šid otputovala sa imperativom pobede.

Međutim, ekipa Radničkog je na svom stadionu nanela peti, a treći uzastopni poraz ekipi Mladosti i rukovodstvo kluba je moralo hitno da reaguje.

Foto: FK Mladost Bački Jarak

Uslovi na stadionu "Livadica" sve su bolji i očekuje se da i rezultati isprate rad agilne klupske uprave

 

Tim povodom rukovodstvo kluba je izdalo i saopštenje koje prenosimo u celosti:

- Nakon poraza od Radničkog u Šidu, uprava kluba i trener Savo Kovačević doneli su zajedničku odluku o prekidu saradnje. FK Mladost Bački Jarak se zahvaljuje Savi Kovačeviću koji je radio pošteno i predano svoj posao i za njega će vrata kluba uvek biti otvorena. Odluka o budućem treneru biće doneta u narednim danima.

Rukovodstvo Mladosti mora hitno da reaguje i pronađe novo rešenje na poziciji šefa stručnog štaba s obzirom da ekipu već u subotu 7. oktobra očekuje važan duel na stadionu "Livadica" protiv TSK-a iz Temerina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading