REMI RAVAN PORAZU: Pobednika u duelu crno i crveno-belih nije bilo!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.09.2023

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podelom bodova niko ne može da bude zadovoljan.

REMI RAVAN PORAZU: Pobednika u duelu crno i crveno-belih nije bilo!

Foto: FSB

U okviru 8. kola beogradske grupe srpskoligaškog karavana na Carevoj ćupriji, snage su odmerile ekipe od kojih se u aktuelnoj sezoni mnogo više očekivalo i za koje se smatralo da upravo navedeni meč može biti prekretnica u aktuelnoj takmičarskoj godini.

Duel između domaćeg BASK TEK-a i gostiju sa Vračara, ekipe Sinđelića, privukao je oko stotinak ljubitelja fudbala koji su bili razočarani onim što su videli u prvih 45 minuta igre, kada izveštači gotovo da ništa nisu mogli da upišu u svoje beležnice.

Međutim, uzbuđenja nisu izostala  nastavku susreta.

Već u drugom minutu domačin preko Petra Vučinića stiže do rezultatske prednosti, nakon čega momci u crveno-belim dresovima preuzimaju inicijativu.i u 65. minutu uspevaju da stignu do poravnanja nakon sjajnog udarca sa distance Davida Milisavljevića.

Rezultatski egal rasplamsao je borbu na terenu. Igrači se nisu štedeli, a usled navedenog, glavni sudija Marko Karanović je imao pune ruke posla i nakon izjednačujućeg pogotka Sinđelića čak pet puta se latio džepa pokazujući fudbalerima javne opomene.

Treba naglasiti da se fudbaler crno-belih Nemanja Vuković za manje od deset minuta igre, dva puta našao u beležnici glavnog sudije i od 82. minuta gomaćini su imali igrača manje na terenu, što gosti sa Vračara nisu uspeli da iskoriste.

Foto: FK BASK TEK

"Baskovci" i dalje ne znaju za trijumf u novoj sezoni

 

- Srpska liga Beograd, 8. kolo:

BASK TEK (Beograd) - Sinđelić (Beograd) 1:1 (0:0)

Strelci: P. Vučičić u 47. minutu za BASK TEK; D. Milisavljević u 65. minutu za Sinđelić

Stadion: "BASK Arena"

Gledalaca: 100

Sudija: Marko Karanović (Beograd)

Žuti kartoni: N. Vuković (2), M. Andić (BASK TEK); S. Marković, M. Radoičić, D. Đorđević, N. Obradović (Sinđelić)

Crveni karton: N. Vuković (BASK TEK)

BASK TEK (Beograd): Knežević, Vukić, Karišik (Rašković), Stupar, Andić, Pavlović, Vučinić, Ilić (Komadina, Šarić), Petrović ((Vuković), Ostojić, Avramović (Radulović). Trener: Mirko Bunjevčević

Sinđelić (Beograd): Marković, Milisavljević, Radoičić (Mladenović), Obradović, Savić (Đuričić), Kolarević, Vučeljić (Radlovački), Andrić, Ačanski, Đorđević (Lazić), Civrić (Golubović). Trener: Milan Ćulum

NArednog vikenda ekipa BASK TEK-a gostuje Teleoptiku u "Zemunelu", dok će Sinđelić pokušati da stigne do novih bodova na stadionu u Vojislava Ilića u duelu protiv PKB-a iz Padinske skele.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading