PUBLIKA SE NIJE NI SMESTILA, A PITANJE POBEDNIKA BILO JE REŠENO: "Partizanove bebe" pale na "Traktor Areni" - prestonica ima novog lidera! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.09.2023

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blickrigom šokirali favorita na papiru.

PUBLIKA SE NIJE NI SMESTILA, A PITANJE POBEDNIKA BILO JE REŠENO: "Partizanove bebe" pale na "Traktor Areni" - prestonica ima novog lidera! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Ušće Novi Beograd

Najlepša bajka fudbalera novobeogradskog Ušća nastavljena je i u okviru 8. kola Srpske lige Beograd.

Na stadionu porkaj novobeogradske Hale sportova "Ranko Žeravica", popularnoj "Traktor Areni", Ušće je dočekalo zemunski Teleoptik i slobodno se može reći da oko 200 ljubitelja fudbala nije ni zauzelo svoja mesta na tribinama, a pitanje pobednika je već bilo rešeno.

Već u 3. minutu Marko Ilić glavom trese mrežu "optičara" nakon sjajnog centaršuta Željka Arsića iz slobodnog udarca. Četiri minuta kasnije grešku gostujućih defanzivaca koristi Filip Ristić koji lobuje istrčalog golmana Mihajlovića za, u tom momentu velikih dva gola prednosti.

U  nastavku susreta viđene su po dve izglednije prilike na obe strane, ali promene rezultata nije bilo sve do 43. minuta kada je asistent kod prvog pogotka Željko Arsić nanizao dvojicu odbrambenih fudbalera zemunske ekipe, nakon čega je uputio udarac sa dvadesetak metara i mreža Đorđa Mihajlovića se po treći put zatresla.

 

 

Očekivalo se da će Novobeograđani i u nastavku susreta prikazati dopadljivu igru, ali nasuprot tome došlo je do potpunog pada u igri pulena trenera Vladimira Bulatovića što su godti iskoristili i golovima Nikole Stankovića u 59. i Marka Borovića u 71. minutu doneli rezultatsku neizvesnost.

Prava drama viđena je u nadoknadi vremena kada je sudija Nikola Katić dosudio jedanaesterac za gostujuću ekipu. Odgovornost je preuzeo Marko Lekić, ali je lopta nakon njegovog udarca završila na stativi golmana Mihajla Vojvodića, nakon čega je moglo i da krene slavlje domaćih fudbalera.

 

- Srpska liga Beograd. 8. kolo:

Ušće (Novi Beograd) - Teleoptik (Zemun) 3:2 (3:0)

Strelci: M. Ilić 3, F. Ristić 7, Ž. Arsić 43; N. Stanković 59, M. Borović 71

Stadion: "Traktor Arena", Novi Beograd

Gledalaca: 200

Sudijka: Nikola Katić (Beograd)

Žuti kartoni: P. Mihajlović, M. Ilić, P. Govedarica, L. Stojanović, A. Vukmanović, A. Stevanović (Ušće); M. Čermelj, U. Knežević (Teleoptik)

Crveni karton: Đ. Petrović (Teleoptik)

Ušće (Novi Beograd): Vojvodić, Mihajlović (Govedarica), A. Stevanović, Ilić, Trajković, Vukmanović, Ristić (Stojanović), Blažić (Miletić), Jović, Arsić, Ognjenović (L. Stevanović). Trener: Vladimir Bulatović

Teleoptik (Zemun): Mihajlović, Đorđević (Bogosavljević), Radojević, Borović (Delibašić), Ćalić (Knežević), Lekić, Đ. Petrović, Miladinović (Isailović), Cvetojević, U. Petrović (Čermelj), Stanković. Trener: Strahinja Pandurović

Treba naglasiti da su "optičari" od 86. minuta igrali sa igračem manje, s obzirom da je crveni karton zaradio Đorđe Petrović.

U narednoj rundi ekipa Ušća, koja je barem na nešto više od 24 časa preuzela lidersku poziciju na tabeli, gostuje GSP Polet Dorćolu, dok će Teleoptik u svom "Zemunelu" dočekati ekipu BASK TEK-a.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading