"KO PREŽIVI, U NEDELJU ĆE SE POJAVITI NA UTAKMICI": Sledi veliko slavlje - dom Nešića od danas je bogatiji za još jednog člana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.10.2023

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko slavlje u Zavlaci.

"KO PREŽIVI, U NEDELJU ĆE SE POJAVITI NA UTAKMICI": Sledi veliko slavlje - dom Nešića od danas je bogatiji za još jednog člana!

Foto: FK Jedinstvo Zavlaka

Fudbaleri Jedinstva iz Zavlake u dosadašnjem toku šampionata u okviru Mačvanske okružne lige igraju po sistemu toplo-hladno i u sedam prvenstvenih mečeva, zabeležili su skor od dve pobede, isto toliko remija i tri poraza.

U nedelju 8. oktobra sportski sastav iz Zavlake gostuje u Malom Zvorniku istoimenoj ekipi, ali su svi u redovima Jedinstva preokupirani drugim stvarima.

Naime, kapiten Jedinstva iz Zavlake Stefan Nešić i njegova prelepa supruga su dobili sina, što će svakako plavo-bela porodica proslaviti na valjan način.

Jedinstvo je dobilo još jednog člana, a iz redova kluba su već poručili: "Ko preživi, u nedelju stiže u Mali Zvornik", a potpuno je jasno da će svi fudbaleri u predstojećem susretu imati dodatni motiv kako bi se sa gostovanja vratili sa tri boda u džepu.

Foto: FK Jedinstvo Mali Zvornik

Fudbaleri iz Malog Zvornika imaju sjajne uslove za rad

 

- Mačvanska okružna liga, 8. kolo:

Jedinstvo (Mali Zvornik) - Jedinstvo (Zavlaka)

Stadion: FK Jedinstvo, Mali Zvornik

Datum: Nedelja, 8. oktobar

Početak: 15 časova

Istovremeno će predstojeći susret biti i derbi donjeg dela tabele, s obzirom da kolektiv uz Zavlake u ovom momentu sa osam osvojenih bodova zauzima 13. poziciju na tabeli, dok je imenjak iz Malog Zvornika u negativnoj seriji od pet uzastopnih poraza tokom kojih je ostvaren katastrofalan gol koeficijent 0:23 i svi u Malom Zvorniku se nadaju da možda upravo predstojeći duel može predstavljati prekretnicu u sezoni.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading