"STUDENTI" LOŠE ZAPOČELI OKTOBARSKI ISPITNI ROK: Lagana trojka - Zemunci održali fudbalski čas na Bežaniji!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.10.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivano, ili ne...

"STUDENTI" LOŠE ZAPOČELI OKTOBARSKI ISPITNI ROK: Lagana trojka - Zemunci održali fudbalski čas na Bežaniji!

Foto: YouTube.com/printscreen/FSB

Fudbaleri novobeograsdkog Studentskog grada dočekali su favorizovanu ekipu Zemuna ma stadionu u Vojvođanskoj lulici u okviru 9. kola beogradske grupe srpskoligaškog karavana.

Gosti jesu u navedeni duel ušli kao favoriti, ali je i domaći sastav gajio nadu da može doći do pozitivnog rezultatskog ostvarenja, s obzirom da su Gornjovarošani u prethodna tri prvenstvena meča, dva puta neprijatno iznenadil isvoje navijače zabeleživši poraze u duelima protiv PKB-a iz Padinske Skele (0:2) i obrenovačkog Radničkog (2:3).

Ovoga puta za momci u plavo-zelenoj sportkoj opremi od samog starta meča pokazali su težnje da u Gornjuvaroš odnesu kompletan plen, a prvi korak ka ostvarenju cilje načinili su već u drugom minutu susreta. Sjajno je po desnom krilu "probio" Dušan Pavlović koji je prevario svog direktnog rivala, ušao u šesnaesterac i uputio oštar centaršut po zemlji na peterac, gde se najbolje snašao Dimitrije Tabaković i mreža golmana Nikole Terzića se zatresla.

Do novog pogotka publika je morala da sačeka punih sat vremena igre, kada su Zemunci duplirali prednost. Prosto je neshvatljivo kako su "studenti" dozvolili sebi da im se Luka Svetličić iskrade iza poslednje linije i rutinski zatrese mrežu na asistenciju Nikole Božića.

"Tačka na I" stavljena je u samom finišu meča. Strelac pogotka bio je Filip Đorđević koji j iskoristio još jednu nonšalantnost u defanzivi Novobeograđana.

 

- Srpska liga Beograd, 9. kolo:

Studentsk igrad (Novi Beograd) - Zemun (Zemun) 0:3 (0:1)

Strelci: D. Tabaković, 2`, L. Svetličić 62`, F. Đorđević 84`

Stadion: FK Bežanija

Sudija: Ivan Gospavić (Lazarevac)

Žuti kartoni: P. Popadić (Studentski grad); O. Mijailović (Zemun)

Studentski grad (Novi Beograd): Terzić, Mladenović, Stefanović (Vukajlović), Krstović, Popadić, Barišić, Mrđenović (Odalović), Knežević (Momić), Pavlović, Nikolić (Novaković), Ljubisavljević (Džodan). Trener: Vladimir Kašić

Zemun (Zemun): Davidović, P. Stojanović, Božić, Jovanović (Mijailović), Đalović, Tabaković (Bogdanović), Svetličić (Miletić), Bacanović (Subotić), Kiso, Pavlović, M. Stojanović (Đorđević). Trener: Vladan Vuković

Ovim trijumfom ekipa Zemuna je barem na 24 časa preuzela lidersku poziciju na tabeli, a već narednog vikenda očekuje ih duel u Gornjoj varoši protiv Sinđelića, dok će Studentski grad priliku za nove bodove tražiti u Obrenovcu protiv ekipe Radničkog.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading