ZVEZDA I PARTIZAN NISU U FOKUSU ZBIVANJA: Pitanje šampiona rešava se u gradu na obalama Lima - sve staje u 90 minuta!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.10.2023

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se pokaže ko je od kakvog materijala sazdan.

ZVEZDA I PARTIZAN NISU U FOKUSU ZBIVANJA: Pitanje šampiona rešava se u gradu na obalama Lima - sve staje u 90 minuta!

Foto: Starsport

169. večiti derbi

Svi fudbalski putevi u subotu 7. oktobra vodiće ka Gradskom stadionu u Priboju.

U okviru 8. kola zapadne grupe srpskoligaškog karavana snage će odmeriti dve vodeće ekipe trećeg stepena takmičenja na području zapada Srbije, ekipe domaćeg FAP Priboja i aktuelnog lidera čačanskog Borca 1926.

Popularne "zebre" u predstojeći duel ulaze sa četiri boda prednosti i već sada se može reći da bi eventualnim trijumfom stigli do, možda i nedostižne prednosti kada je u pitanju borba za šampionski pehar i plasman u Prvu ligu Srbije.

Sa druge strane, domaćin nakon razočaravajućih 0:0 u Tutinu, želi da se vrati na pobednički kolosek, unese potpunu neizvesnost u borbi za vrh tabele, a kako bi u navedenom i supeli, izvesno je da će iza sebe imati i pune tribine pribojskog stadiona.

 

 

- Srpska liga Zapad, 8. kolo:

FAP (Priboj) - Borac 1926 (Čačak)

Stadion: Gradski stadion, Priboj

Datum: Subota, 7. oktobar

Početak: 15 časova

TV prenos: TV Arena sport 9

Po prvi put jedan srpskoligaški duel prenosiće i televizija. Naime, u 15 časova, kamere TV Arene sport 9 uključuće se iz Priboja i omogućiti ljubiteljima fudbala širom Srbije da prate ovaj, svakako zanimljiv duel.

Da podsetimo, prethodne sezone oba duela dva rivala pripala su ekipi FAP-a. U Čačku su Pribojci slavili rezultatom 2:1 u meču koji je odigran trećeg dana meseca avgusta 2022. godine, dok je duel u Priboju, koji je odigran pre tačno šest meseci okončan rezultatom 4:3 u korist FAP-a.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading