SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Prethodne sezone su odlučivali o tituli, a sada igraju derbi začelja - susret starih znanaca u Miloševcu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.10.2023

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostvareni rezultati nisu na željenom nivou, ali će publika imati prilike da uživa u fudbalskim majstorijama.

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Prethodne sezone su odlučivali o tituli, a sada igraju derbi začelja - susret starih znanaca u Miloševcu!

Foto: FK Sloga Miloševac

Prethodne sezone u okviru Opštinske lige Velika Plana, ekipe Sloge iz Miloševca i Omladinca iz Rakinca odlučivale su o šampionskom peharu, ali su i jedni i drugi uspeli da se domognu višeg stepena takmičenja, Podunavske okružne lige, s tim što se mora naglasiti da je sportski kolektiv iz Miloševca navedeno morao da ostvari preko baraž mečeva.

Pola godine kasnije dve ekipe će se ponovo naći u borbi za bodove, ali će ovoga puta pobednik sebi trasirati put ka opstanku u okružnom rangu fudbalskog takmičenja.

Shodno kvalitetu igre, ostvarenim rezultatima kroz prethodno takmičenje mnogo više se očekivalo od obe ekipe, što trenutno stanje na tabeli ne govori. Obe ekipe poseduju kvalitetan igrački kadar i samo je pitanje trenutka kada će ih jedna pobeda vinuti u gornji deo tabele. Ekipa Sloge do sada na svom kontu ima četiri osvojena boda i zauzima 13. poziciju na tabeli, dok se Rakinčani nalaze dva stepenika niže sa svega dva boda na kontu.

Foto: FK Omladinac Rakinac

Derbi će ovoga puta možda odlučivati i o osptanku

 

- Podunavska okružna liga, 8. kolo:

Sloga (Miloševac) - Omladinac (Rakinac)

Stadion: FK Sloga, Miloševac

Datum: Nedelja, 8. avgust

Početak: 14.30 časova

Uoči predstojećeg derbi meča iz stručnog štaba Omaldinca su poručili:

- Igrali smo veoma promenljivo u prethodnih sedam utakmica, bilo je padova, bilo je i uspona u našoj igri. Trenutno stanje na tabeli nije ono što smo očekivali. Mi i dalje verujemo u nas, u našu unutrašnju mentalnu snagu, zajedništvo, timski duh i posvećenost. Sve ono što nas je dovelo do našeg uspeha u prethodnoj sezoni i da će nam to pomoći da ostvarimo pobedu u Miloševcu i da će nas ta pobeda pogurati ka ostvarenju našeg cilja. U životu i sportu važi isto pravilo daj sve od sebe da igraš svoju igru najbolje što možeš, to je najsigurniji način kak ose stiže do pobede. Pozivamo ljubitelje fudbala da dođu i podrže naše momke u nedelju na stadionu u Miloševcu. Takođe želimo da pozovemo naše navijače da podrže naše pionire koji u dan ranije igraju svoju utakmicu sa drugarima iz Natalinaca. Pohvale na račun struke u radu sa mlađim kategorijama. 

 Da podsetimo, tokom prethodne takmičarske godine Sloga je na svom terenu zabeležila trijumf rezultatom 2:0, dok se Omaldinac revanširao u Rakincu sa minimalnih 1:0.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading