CRNO-BELI DRAKONSKI KAŽNJENI: Uz novčanu globu, lider šampionata će morati dva susreta da odigra van svog stadiona - treneru određena vremenska zabrana obavljanja funkcije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.10.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Činilo se da u Kovilju "teku med i mleko", ali...

CRNO-BELI DRAKONSKI KAŽNJENI: Uz novčanu globu, lider šampionata će morati dva susreta da odigra van svog stadiona - treneru određena vremenska zabrana obavljanja funkcije!

Foto: FK Šajkaš 1908 Kovilj

Fudbaleri Šajkaša 1908 iz Kovilja nakon prvih šest prvenstvenih mečeva u okviru Prve novosadske lige imali su stoprocentni učinak i činilo se a će se ekipa ekspresno vratiti u Vojvođansku ligu Jug iz koje su prethodne sezone, po malo i nesrećno, ispali.

Međutim, u okviru sedmog kola u Kovilj je stigla ekipa Fruškogorca iz Sremske Kamenice i crno-beli su načinili prvi kiks, okončavši susret nerešenim rezultatom 1:1. Navedeni meč ostao je u senci incidenta koji se dogodio u 85. minutu meča, usled kojeg su disciplinski organi našeg fudbala, izrekli sportskom kolektivu iz Šajkaša, drakonske kazne.

Naime, crno-beli će naredna dva prvenstvena duela morati da odigraju van svog stadiona, Sportskog centra "Ada", klub će morati da isplati i kaznu u iznosu od 20.000 dinara.

Pored navedenog i trener Dušan Švedić je kažnjen šestomesečnom zabranom vršenja funkcije.

Foto: FK Šajkaš 1908 Kovilj

Stavljen je privremeni katanac na stadion u Kovilju

 

Da podsetimo, nakon navedenog susreta protiv Fruškogorca iz Sremske Kamenice, crno-beli su remizirali i sa ekipom OFK Futoga (1:1), a predstojećeg vikenda, tj. u subotu 7. oktobra sa početkom od 15.30 časova dočekuju ekipu OFK Siriga koja trenutno zauzima drugu poziciju na tabeli sa identičnim bodovnim ostvarenjem. Navijači crno-belih neće imati priliku da predstojeći susret prate na svom terenu, s obzirom da će Šajkaš 1908 veliki derbi odgirati u Kaću.

Ipak, ako se zna da je razdaljina između dva mesta svega nešto više od 13 kilometara, očekuje se da će Kać predstojećeg vikenda biti obojen u crno-bele boje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading