MINIMALAC ZA MIR U KUĆI: Fudbaler iz Gane doneo važne bodove - crveno-beli kreću u novu pobedonosnu seriju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.10.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon više od mesec dana crveno-beli su stigli do celokupnog plena na svom stadionu.

MINIMALAC ZA MIR U KUĆI: Fudbaler iz Gane doneo važne bodove - crveno-beli kreću u novu pobedonosnu seriju!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Drugog dana meseca septembra fudbaleri Jedinstva su na svom stadionu "Dragan Džajić" dočekali lazarevačku Kolubaru i u goleadi stigli do trijumfa rezultatom 3:2, što je bio i poslednji meč u kojem su se crveno-beli radovali pobedi na svom terenu.

U međuvremenu je ekipa Smedereva 1924 odnela bod sa Uba, dok je meč devete takmičarske runde protiv OFK Vršca odložen.

Iz svega navedenog, bilo je jasno da domaćin u meču protiv užičke GFK Slobode traži isključivo pobedu i tri boda kojima bi krenuli ka gornjem prvoligaškom domu.

Duel protiv užičkog sastava na tribine stadiona "Dragan Džajić" privukao je oko 800 ljubitelja fudbala, a domaći navijači su priliku za radost imali u 25. minutu meča.

Dugo je trajala akcija domaćina na desnoj strani terena, usledio je centaršut po zemlji nakon kojeg se Kvaku Karikari našao u povoljnoj poziciji, ali nije uspeo da nadmudri golmana Đorđa Vukašinovića, ali je lopta ponovo stigla do njega, usledio je pas ka Ibrahimu Zubairi kojem nije bilo teško da sa šest, sedam metara loptu pošalje u mrežu.

Ispostavilo se na kraju da je to bio i ključni trenutak susreta koji je domaćem sastavu doneo važna tri boda.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Crveno-beli stigli do minimalnog trijumfa

 

- Prva liga Srbije, 11. kolo:

Jedinstvo (Ub) - GFK Sloboda (Užice) 1:0 (1:0)

Strelac: I. Zubairu u 25. minutu

Stadion: "Dragan Džajić", Ub

Gledalaca: 800

Sudija: Stefan Jeknić

Žuti kartoni: K. Karikari, Đ. Vladisavljević, M. Stanojević, S. Rakić (Jedinstvo); A. Cvetić, S. Mjung, S. Rašković (GFK Sloboda)

Jedinstvo (Ub): Jovanović, Adamović (Pivaš), Andrić, Denić (Dimitrić), doderović, Zubairu, Karikari (Hamis Said), Milanović, Radovanović, Stanojević (Rakić), Vladisavljević (Rajović). Trener: Žarko Jovanović

GFK Sloboda (Užice): Vukašinović, Cvetić, Đ. Glišović, Golubović, Jovanović (T. Glišović), Mjung (Janković), Rašković, Stanojević (Starčević), Tumbas, Đerić, Đukić (Kitanovski). Trener: Predrag Ristanović

U narednom kolu ekipa Jedinstva gostuje u Gornjem Milanovcu ekipi Metalca, dok će GFK Sloboda na stadionu "Radomir Antić" ugostiti novobeogradski Radnički.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading