SJAJNA PREDSTAVA NA UBU: Gostima ni dva penala i igrač više nisu pomogli da izbegnu poraz - Zubairu prekinuo crni niz crveno-belih!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.09.2023

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon tri susreta u kojima su osvojili samo jedan bod, crveno-beli su konačno stigli do celog plena.

SJAJNA PREDSTAVA NA UBU: Gostima ni dva penala i igrač više nisu pomogli da izbegnu poraz - Zubairu prekinuo crni niz crveno-belih!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbaleri Jedinstva sa Uba u ovosezonsku Prvu ligu Srbije ušli su kao jedni od favorita za najviši plasman, međutim ostvarenja na terenu nisu govorila tome u prilog.

Nakon startne ubedljive pobede nad novosadskim "kanarincima" (4:1), crveno-beli sa Uba su u duelima protiv RFK Grafičara, OFK Beograda i Tekstilca iz Odžaka, osvojili samo jedan bod, što svakako nije moglo da zadovolji nikoga na stadionu "Dragan Džajić".

Već u 6. minutu domaćin stiže do prednosti. Sjajno je Ibrahim Zubairu asistirao Igoru Milanoviću koji iskosa sa desne strane trese mrežu Dejana Stanivukovića.

Trinaest minuta kasnije gosti stižu do izjednačenja. slabo ispucavanje lopte golmana Ivana Jovanovića, iskoristio je napadač gostiju, stigao do lopte i kada se očekivao pogodak, čuvar mreže crveno-belih je oborio igrača Kolubare, a sudija Saša Ranisavić je pokazao na belu tačku i golmanu domaćina pokazao samo žuti karton što je izazvalo veliko nezadovoljstvo gostujućih fudbalera. Precizan sa 11 metara bio je Miloš Filipović.

Ipak, do odlaska na odmor domaćin uspeva da stigne do nove prednosti. Potpuno preslikana akcija iz 6. minuta susreta i isti igrači su bili akteri novog pogotka Jedinstva.

U 55. minutu meča dvostruki strelac Igor Milanović pravi prekršaj u svom kaznenom prostoru i sudija još jednom pokazuje najstrožu kaznu,a Igor Milanović je zaradio drugi žuti, odnosno crveni karton. Ovoga puta siguran sa bele tačke bio je Stefan Marjanović.

Pokušavali su gosti u finišu meča da stignu i do "celog plena", ali je šok za njih usledio u 86. minutu. Sjajno je sa pozicije desnog krila centrirao Nemanja Doderović, a Zubairu je nadvisio svoje rivale i glavom loptu smestio u mrežu Lazarevčana.

 

 

- Prva liga Srbije, 5. kolo:

Jedinstvo (Ub) - Kolubara (Lazarevac) 3:2 (2:1)

Strelci: I. Milanović 6`, 33`, I. Zubairu 86`; M. Filipović 19`(11.m), S. Marjanović 56`(11.m)

Stadion: "Dragan Džajić"

Gledalaca: 1.200

Sudija: Saša Ranisavić

Žuti kartoni: I. Jovanović, I. Milanović (2), Đ. Vladisavljević (Jedinstvo); D. Kiković, D. Sadiković, N. Stanković (Kolubara)

Crveni karton: I. Milanović (Jedinstvo)

Jedinstvo (Ub): Jovanović, Adamović, Andrić, Doderović, Zubairu, Karikari (Dimitrić), Miladinović (Denić), Milanović, Radovanović, Rajović (Rakić), Vladisavljević.

Kolubara (Lazarevac): Stanivuković, Cvetičanin (Petrović), Filipović, Kiković, Kočović (Damnjanović), Marjanović (Stanisavljević), Milićević, Nikolić (Sadiković), Tatomirović (N. Stanković), Vasiljević, Đokić.

U narednom 6. kolu Jedinstvo gostuje Radničkom u Sremskoj Mitrovici, dok će Kolubara na svom stadionu dočekati novobeogradski Radnički.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading