OVO JE MESTO GDE SE NALAZE NEDUŽNI ANĐELI I NJIHOV ČUVAR: Nikola Rokvić podelio emotivan snimak posvećen TRAGEDIJI u Ribnikaru!

Autor:

Zabava

03.05.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvić je zaustavio svoje putovanje, pa posvetio snimak deci stradaloj u stravičnom masakru.

OVO JE MESTO GDE SE NALAZE NEDUŽNI ANĐELI I NJIHOV ČUVAR: Nikola Rokvić podelio emotivan snimak posvećen TRAGEDIJI u Ribnikaru!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić, Printscreen

Pevač Nikola Rokvić krenuo je na emotivno hodočašće od Beograda do Egine, koje se prostire na 1.060 kilometara. Ovo putovanje ima poseban cilj - da poseti Svetog Nektarija Eginskog i pomoli se. Već 12 dana pratioci ga prate na društvenim mrežama gde redovno obaveštava o svojim koracima i izazovima sa kojima se susreće. Međutim, danas je posebno težak dan za Nikolu, iz razloga koji su duboko emotivne prirode.

Na današnji dan, Nikola Rokvić je podelio video na svom Instagram profilu posvećen tragičnoj događaju koji se desio 3. maja prošle godine. Naime, maloletni Kosta Kecmanović (13) je na taj dan došao u osnovnu školu "Vladislav Ribnikar" i na licu mesta ubio osmoro dece i čuvara škole. Kasnije je jedna devojčica takođe preminula od posledica ovog užasnog događaja. U svom emotivnom videu, Nikola je snimio nebo, simbolizujući mesto gde se nalaze nedužni mali anđeli i njihov čuvar. U opisu videa, kratko je napisao: "3. maj", uz dodatak stikera slomljenog srca.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Nikola Rokvić

 

Ovaj tragični događaj i dalje duboko potresa zajednicu, te je veliki broj građana krenuo ka Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kako bi odali poštu žrtvama. Noseći sveće i cveće, ljudi su se okupili ispred škole gde se nalazi pano sa pticama simbolizujući slobodu.

Nikola Rokvić se nije oglašavao samo povodom tragičnog događaja u OŠ "Vladislav Ribnikar". Ranije, na Veliki petak, podelio je fotografiju razapetog Isusa Hrista, uz citat besede Justina Ćelijskog iz 1924. godine. Svojom objavom, Nikola je preneo snažnu poruku koja je dodatno istakla njegovu emotivnu povezanost sa verskim i duhovnim temama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading