ROD STJUART NA ZELENOM VENCU! Svetski poznati muzičar seo da odmori pred SPEKTAKL u Areni! HIT! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.05.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliku svetsku turneju započinje koncertom u Beogradu.

ROD STJUART NA ZELENOM VENCU! Svetski poznati muzičar seo da odmori pred SPEKTAKL u Areni! HIT! (FOTO)

Foto: Profimedia

Slavni Rod Stjuart uslikan je na Zelenom vencu u Beogradu kako sedi ispred jedne radnje u Kameničkoj ulici! Svi koji su čekali gradski prevoz na jednoj od najvećih polaznih autobuskih stanica u centru prestonice imali su šta i da vide. Svetski poznati muzičar koji će veliku turneju započeti večerašnjim koncertom u Areni seo je da se odmori pred spektakl koji će prirediti Beograđanima.

Po društvenim mrežama kruži fotografija Roda Stjuarta kako sedi ispred prodavnice na Zelenjaku, što je izazvalo veliki broj komentara.

Foto: printskrin/instagram.com/moj_beo_grad_

 

Rod Stjuart svoju turneju "Poslednji put" otvara upravo večeras spektakularnim koncertom u Beogradskoj areni. Rok zvezda prvi put nastupa u našoj prestonici.

- Nastup će trajati oko dva sata. Reč je o velikoj produkciji, sa mnom će biti 12 ljudi u bendu, šest muškaraca i šest žena. Apsolutno su divni, sviraju različite instrumente od bandža do mandolina i divno plešu. Pripremili smo živahni šou, sve će biti veoma šareno, seksi i zabavno. Čućete svaku pesmu koju želite. Šta kažete na to (smeh)? - rekao je Stjuart za Kurir.

Popularni muzičar je prepoznatljiv po svom hrapavom glasu i svetskim hitovima kao što su "Sailing", "Do Ya Think I'm Sexy", "I Don't Want to Talk About It", "Baby Jane" a to je samo deo pesama koji će pevati večeras u Areni.

U našoj prestonici počeo je evropsku turneju na kojoj će obići i Ljubljanu, Bratislavu, Oslo, Štokholm, Berlin, Budimpeštu, Pariz i druge gradove, zaključno sa Lukom početkom jula.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading