POSLE BOGDANE SE PORAĐA I ANASTASIJA?! Cecina kuma otkrila porodičnu tajnu: "Svake godine po jedno unuče, evo ko je sledeći!"

Autor:

Zabava

17.05.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viki Miljković progovorila o novoj prinovi u domu Ražnatovića!

POSLE BOGDANE SE PORAĐA I ANASTASIJA?! Cecina kuma otkrila porodičnu tajnu: "Svake godine po jedno unuče, evo ko je sledeći!"

Foto: Instagram/ raznatovicanastasija, ATA Images, Shutterstock

Nakon velikog slavlja u vili Svetlane Cece Ražnatović na Dedinju povodom rođenja trećeg unuka folk zvezde, kog je njena snaja Bogdana Ražnatović donela na svet 14. maja, Cecina kuma Viki Miljković otkrila je detalj koji je mnoge naveo na razmišljanje da je Anastasija Ražnatović trudna.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Viki Miljković progovorila o još jednom Cecinom unučetu

Naime, pevačica se prvo osvrnula na mogućnost da u skorije vreme postane i sama baka, pa priznala da je za to još rano, a onda nagovestila da bi zato Ceca mogla da dobije još jedno unuče.

- Još sam ja mlada, moj sin ima tek 16 godina. Načekaćemo se - rekla je Viki za Alo, pa dodala:

- Ali evo, kod moje kumice svake godine po jedno. Sad će Anastasija, pa onda idemo redom...

 

 

Ove Violetine reči zbunile su brojne fanove porodice Ražnatović, pa su potražili simboliku u još jednom detalju. Nedavno se u javnosti pojavio niz fotografija sa slavlja porodice Gudelj, a na jednoj od slika na kojoj je Anastasija u Nemanjinom zagrljaju spontano je stavila ruku preko svog stomaka, što su mnogi takođe protumačili kao moguću trudnoću.

Oni koji se baš raduju da se i Tasa uskoro ostvari kao majka, pokušali su da uoče stomačić na fotkama na kojima je Cecina naslednica svoje vitko telo utegla u usku haljinu.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Veljko Ražnatović danas je izveo iz porodilišta suprugu Bogdanu i sina Isaiju

Inače, Anastasijin brat Veljko Ražnatović, koji je nedavno progovorio o porodici, deci i potencijalnoj budućoj prinovi, priznao je da bi pored tri sina voleo da ima i jednu devojčicu.

- Ja živim sada u Titelu. Ovde sam sada dok se spremam za takmičenja. Vraćam se u svoje selo, mene grad više videti neće. Maštao sam oduvek da imam dva sina... Ovo treće dete je samo plus. Nadam se sada i jednoj devojčici, posle sinova - rekao je on u emisiji "Premijera-vikend specijal".

BONUS VIDEO: 

https://www.youtube.com/@RepublikarsTV

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melbourne

18.05.2024 04:03

Tako je bre, srećno junaci Srpski!