VELJKO DOBIO TREĆEG SINA Bokser najavio: Sad može i ćerka

Autor:

Zabava

15.05.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ražnatovići bogatiji za još jednog naslednika

VELJKO DOBIO TREĆEG SINA Bokser najavio:  Sad može i ćerka

Foto: Instagram.com

Porodica Ražnatović bogatija je za još jednog člana. Bogdana i Veljko dobili su trećeg sina, a kako je bokser pre najavljivao, nakon sinova nada se devojčici.

Foto: instagram.com

 

Naime, Bogdana Ražnatović, supruga sina folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović Veljka Ražnatovića, donela je na svet njihovog trećeg sina Isaiju, a prvi se najviše obradovao ponosni tata.

- Maštao sam oduvek da imam dva sina, ovo treće dete je samo plus. Nadam se sada i jednoj devojčici, posle sinova - rekao je nedavno Ražnatović za medije, koji je na Instagram nalogu objavio nepoznato ime, pa su se mnogi iznenadili što je bokser nakon dugo očekivanog Ilijana, kako su planirali da nazovu trećeg sina, na kraju ipak doneli odluku da se zove Isaija, što znači božja pomoć. 

Foto: Republika

 

Prva u posetu snajki sa sinom Veljkom došla je ponosna baka Svetlana Ražnatović Ceca, koja se obratila okupljenim novinarima, te nije mogla da sakrije uzbuđenje zbog dolaska na svet najmlađeg člana njihove porodice.

- Idemo da vidimo Bogdanu, spavala je doskoro! Bogu hvala, sve je super! Još sam uzbuđena. Meni je osećaj najlepši na svetu! Bebac je meden, sladak, kao krofna! Što se tiče dolaska nove bebe na svet, najbitnije je sada da se snajka odmori, da se oporavi, pa nek su živi i zdravi. To su, naravno, odluke koje su na njima, ali, u svakom slučaju, treba joj pauza - rekla je odmah nasmejana Ceca. 
Kako kaže, u odabir imena za treće Bogdanino i Veljkovo dete nije se mešala.
- Naravno da se nisam mešala! To su njihova deca i oni treba da biraju imena. I ja sam za svoju birala, s mužem - jasna je bila Ceca.
Tata Veljko je po izlasku iz privatne bolnice, gde je posetio suprugu i video najmlađeg sina, odgovorio na pitanja na koga liči naslednik
- Na Ražnatoviće - odgovorio je bokser, te potvrdio da su Bogdana i sin dobro.
Podsećamo, par je prvog naslednika dobio 6. juna 2020. i dečaku su dali ime Željko, po Veljkovom ocu, a potom je njihova porodica prošle godine postala bogatija za još jednog člana - Krstana.

Foto: Republika

 



Danijela Rodić: Beba liči na samog sebe
Nakon što je Ceca Ražnatović stigla sa sinom Veljkom u porodilište ubrzo je i došla i njena prija, Bogdanina majka, Danijela Rodić, s ćerkama Natašom i Bojanom. Sve tri nisu skidale osmeh. Nakon što se uverila da su Bogdana i beba dobro Danijela se obratila prisutnim novinarima ispred bolnice.
- Sve je super i u najboljem redu. Beba liči na samog sebe - rekla je Danijela s osmehom i kratko prokomentarisala Veljkovu izjavu da je Isaija pravi Ražnatović:
- Pa dobro, menja se to- zaključila je ona 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading