Kraljica bakšiša sprema gala slavlje: Jana krsti ćerku na 18. rođendan

Autor:

Zabava

21.04.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jana Todorović otkrila da sprema punoletsvo za ćerku Kristinu Džulijen

Kraljica bakšiša sprema gala slavlje: Jana krsti ćerku na 18. rođendan

Foto: Ata images

Jana Todorović

Pevačica Jana Todorović i njen suprug u pripremama su za veliko slavlje koje će organizovati za ćerku Kristinu Džulijen, kada će se ona krstiti i proslaviti 18. rođendan. Pevačica ističe da joj je na prvom mestu da njena naslednica bude zadovoljna.
- Za koji mesec pripremamo se za slavlje. Krstimo našu ćerku, puni 18 godina, tako da nam je to u ovom momentu najbitnije. Želimo da sve bude kako treba, prvenstveno želimo da ona bude zadovoljna i svi ljudi koji će biti pozvani - rekla je Jana.

Republika

Foto: Instagram.com

 

 

Jana ne krije sreću i uzbuđenje zbog ćerke, ali i priznaje da je zahvalna bogu što je baš njoj podario takvo dete. Jana tvrdi da je njena ćerka talentovana za muziku, ali i da ne veruje da će se time baviti.

- Od mene je nasledila to da voli narodnu muziku, voli sve one pevače uz koje sam i ja rasla. To mi je nekako najdraže, kad čujem da moje dete sluša Milančeta Radosavljevića, Šemsu Suljaković, Savu Radusinovića, sve te stare pevače, ozbiljne legende. Krv nije voda, nikad se ne zna, možda će i ona jednog dana da propeva, ali videćemo. Ranije je znala da zapeva nešto kada je izvedem na scenu, ali ne vidi sebe u tom poslu - istakla je Jana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading