DIJANA MI JE KAO ĆERKA KOJU NIKAD NISAM IMALA! Zorica Marković otkrila zašto je Hrkalovićka bila na groblju, sad je sve jasnije! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.01.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne znam zašto je ljudima čudno što je Dijana sve vreme bila sa mnom. To je dugogodišnje prijateljstvo, mi se mnogo poštujemo i volimo!

DIJANA MI JE KAO ĆERKA KOJU NIKAD NISAM IMALA! Zorica Marković otkrila zašto je Hrkalovićka bila na groblju, sad je sve jasnije! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Dijana Hrkalović

Pevačica Zorica Marković trenutno tuguje jer je sahranila prvog supruga Bracu Zatezala, a svi se pitaju otkru Dijana Hrkalović sa njom na groblju, gde je tešila u najtežim trenucim dok se od nje nije odvajala. Zorica je za Republiku sada progovorila na ovu temu, pa je rešila da otkrija kolkko je bliska sa Dijanom, te želi da stavi tačku na ružne komentare koji kruže društvenim mrežama. 

Foto: Republika.rs

Zorica Marković i Dijana Hrkalović

 

- Ne znam zašto je ljudima čudno što je Dijana sve vreme bila sa mnom. To je dugogodišnje prijateljstvo, mi se mnogo poštujemo i volimo i ja ljude delim na dobre i na loše. Dijana je dobar čovek, meni je to važno i ne zanima me pravo da vam kažem čime se ko bavi. Bitno je da je prema meni dobar - rekla je Zorica, pa je dodala:

Foto: ST/Nemanja Pančić

Dijana Hrkalović

 

- Dijana je meni kao ćerka koju nikad nisam imala. Samo je štos u tome što ja nisam išla okolo da pričam koliko se družimo, ne samo što je to ona, već generalno o svojim prijateljima. Znam sa kime sam bliska, sa kime ne. Ona je meni u teškim trenucima bila neizmerna podrška. 

Podsećamo, kolege i prijatelji Zorice Marković okupili su se danas na Lešću kako bi Bracu ispratili na večni počinak. Pevačica je tokom celog događaja bila u teškom stanju zbog tuge, pa su prijatelji pritrčavali kako bi joj pomogli da sve izgura i ostane na nogama. Zorica inače sa Bracom ima sina Iliju, koji je sve vreme u kapeli zajedno sa njom primao saučešća. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading