MONAKO ZATRPAVA KOŠ NENORMALNIM ŠUTEVIMA! Kneževi se BRANE SREĆOM! Lojd ŠOKIRAO CRNO-BELE SA POLA TERENA!

Autor:

Sport

31.01.2024

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće moći ovako do kraja.

MONAKO ZATRPAVA KOŠ NENORMALNIM ŠUTEVIMA! Kneževi se BRANE SREĆOM! Lojd ŠOKIRAO CRNO-BELE SA POLA TERENA!

Foto: printscreen/twitter

Košarkaši Partizana trenutno igraju protiv Monaka u gostima u okviru 24. kola Evrolige. 

Rezultat se sve vreme menja, mada je tek početak utakmice, ali deluje da kneževe zaista služi sreća u ranoj fazi meča.

U više navrata je Partizan uspevao da odbije napade Monaka do samog završetka napada, a onda bi se desio neki neverovatan šut koji bi prošao kroz obruč.

Dobar primer je pogodak Lojda na isteku akcije kneževa. Poslednje sekunde napada, lopta stiže do Džordana, a ovaj preskače jednog igrača Partizana na zemlji i pogađa sa sa skoro polovine terena - i to o tablu! 

 

 

Odmah u sledećoj akciji kneževa, ponovo su crno-beli uspeli da zategnu odbranu i svedu odbrojavanje napada na jednocifren broj sekundi, da bi Okobo šutnu trojku u sam smiraj akcije i pogodio za tri. 

Iako od njega to treba očekivati, Majk Džejms podsetio je da niko ne može biti siguran kada on uzme loptu. U prvoj četvrtini je u padu pogodio preko Zeka Ledeja i održao prednost za svoj tim. 

 

 

Partizanu bi ovaj trijumf bio zlata vredan jer bi njime došli do 13. pobede u sezoni i tako se izjednačili upravo sa večerašnjim protivnikom na šestoj poziciji. Crno-beli trenutno zauzimaju devetu poziciju ispred Valensije, koja je sinoć doživela poraz u Areni od Crvene zvezde. 

 

Standings provided by Sofascore

 


BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading