ŽELJKO OBRADOVIĆ SVAKI PUT DO SAD ŠKOLOVAO PREZIMENJAKA: Grobari NE MORAJU da brinu za pobedu nad MONAKOM!

Autor:

Sport

31.01.2024

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrlo važna utakmica.

ŽELJKO OBRADOVIĆ SVAKI PUT DO SAD ŠKOLOVAO PREZIMENJAKA: Grobari NE MORAJU da brinu za pobedu nad MONAKOM!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Saša Obradović

Ekipu Željka Obradovića večeras očekuje izuzetno nezgodno i još bitnije gostovanje Monaku.

Tim iz Francuske je trenutno u sjajnoj seriji od pet uzastopnih pobeda u svim takmičenjima (dve u Evroligi i tri u domaćem šampionatu), a poslednji poraz doživeli su u eliti od Panatinaikosa, baš kao i crno-beli. Misija u Kneževini izgleda vrlo teško, međutim, ako je verovati dosadašnjim međusobnim duelima od dolaska Obradovića na klupu, Grobari ne moraju da brinu za pobedu.

Republika

Foto: Starsport

Partizan protiv Monaka

Naime, od kada je seo na klupu crno-belih, Žoc ne zna za poraz od kolege sunarodnika Saše Obradovića, ali i od Zvezdana Mitrovića koji je vodio Monako do kraja 2021. Od tada dva tima su odigrala četiri duela, a svaki od njih se završio pobedom Partizana. Počelo je prijateljskim mečom pomenute godine, nedugo pošto se Obradović vratio u Beograd i tada je "Parni valjak" upisao pobedu posle produžetaka.

Saša se posle neuspešne epizode u Zvezdi vratio u Monako, ali do dan danas nije uspeo da nađe rešenje za Partizan. Prvi duel odigran je petog januara prošle godine, da bi zahuktali domaćin u Beogradu razbio protivnika sa 100:80. Potom je, u možda i ključnom duelu za prošlosezonski plasman u TOP8, Kevin Panter trojkom vodio svoj tim do trijumfa u Kneževini. Ove sezone, Partizan je nastavio tradiciju i slavio u Areni posle "lude" završnice u kojoj je Majk Džejms pogodio trojku za produžetak sa 89:85. 

Mogu li crno-beli da nastave u tom ritmu saznaćemo večeras od 19 časova, kada je na programu meč 24. kola Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading