GROBARI ĆE DA POLUDE! U Monaku deli pravdu sudija koji ih je RAZBESNEO pre samo NEKOLIKO dana!

Autor:

Sport

31.01.2024

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudio je u večitom derbiju.

GROBARI ĆE DA POLUDE! U Monaku deli pravdu sudija koji ih je RAZBESNEO pre samo NEKOLIKO dana!

Foto: Starsport

Partizan gostuje večeras od 19 časova Monaku u okviru 24. kola Evrolige. Ekipa koju predvodi Željko Obradović je u prošlom kolu Evrolige savladala Žalgiris sa 81:72, međutim tokom vikenda su pretrpeli poraz u večitom derbiju u okviru 18. kola AdmiralBet ABA lige.

Sa druge strane, ekipa Saše Obradovića je u Evroligi slavila na poslednja dva meča, protiv Reala i Efesa, pa sada zauzimaju 6. mesto na tabeli sa skorom 13-10. Samo jednu pobedu manje imaju crno-beli, što znači da bi eventualni trijumf na večerašnjem susretu mogao da približi aktuelne šampione AdmiralBet ABA lige mestu koje direktno vodi u plej-of.

Republika

Foto: Starsport

Večiti derbi

Obelodanjeno je i ko deli pravdu na večerašnjem meču, što se partizanovcima i neće mnogo svideti. Naime, arbitar koji je sudio na večitom derbiju, Josip Radojković, radiće to i večeras u Monaku.

Po reakcijama posle meča moglo se zaključiti da crno-beli nisu bili naročito zadovoljno suđenjem, a navodno je Radojković posle meča priznao jednu grešku na štetu Partizana krajem treće deonice.

Sem Radojkovića sudijsku trojku u Monaku će upotpuniti Španac Migel Anhel Perez i Đordi Alijaga.

Interesantno je da je Partizan pobedio Monako na poslednje četiri zvanične utakmice, a prošli put ove dve ekipe su igrale početkom decembra, kada su crno-beli bili bolji sa rezultatom 89:85, iako su Kneževi imali prednost na nešto više od minuta do kraja meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading