OBRADOVIĆ PROTIV OBRADOVIĆA – CRNO-BELI NAPADAJU KNEŽEVINU

Autor:

Sport

31.01.2024

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan gostuje Monaku u nastavku duplog kola Evrolige.

OBRADOVIĆ PROTIV OBRADOVIĆA – CRNO-BELI NAPADAJU KNEŽEVINU

Foto: star sport

Košarkaši Crvene zvezde su sinoć zabeležili ubedljivu pobedu protiv Valensije na domaćem terenu, a drugi srpski predstavnik svoj meč igra večeras u okviru ovonedeljnog duplog kola Evrolige. Večerašnji program počinje od 19 časova, kada su na meniju dva meča.

Naime, u Kaunasu se sastaju Žalgiris i Efes, a u istom terminu Partizan gostuje Monaku u direktnom okršaju dva Obradovića. Ekipa koju predvodi Željko Obradović je u prošlom kolu Evrolige savladala Žalgiris sa 81:72, međutim tokom vikenda su pretrpeli poraz u večitom derbiju u okviru 18. kola AdmiralBet ABA lige.

Sa druge strane, ekipa Saše Obradovića je u Evroligi slavila na poslednja dva meča, protiv Reala i Efesa, pa sada zauzimaju 6. mesto na tabeli sa skorom 13-10. Samo jednu pobedu manje imaju Crno-beli, što znači da bi eventualni trijumf na večerašnjem susretu mogao da približi aktuelne šampione AdmiralBet ABA lige mestu koje direktno vodi u plej-of. Interesantno je da je Partizan pobedio Monako na poslednje četiri zvanične utakmice, a prošli put ove dve ekipe su igrale početkom decembra, kada su Crno-beli bili bolji sa rezultatom 89:85, iako su Kneževi imali prednost na nešto više od minuta do kraja meča.

Republika

Foto: Starsport

Partizan-Monako

Još dva meča se nalaze na večerašnjem programu Evrolige. Najpre se od 20.15 časova sastaju PAO i Armani, dok petnaest minuta kasnije igraju Barsa i Virtus. S obzirom na sjajnu košarku koja je na programu večeras, kladionica AdmiralBet je spremila bogatu ponudu jedinstvenih specijala, kao i brojne bonus tikete, a tu je i 20% freebeta od svakog uplaćenog tiketa tokom trajanja duplog kola koji sadrži opklade na učinke pet ili više evroligaških igrača.

Pored toga, do 24. februara AdmiralBet će svakog dana deliti putovanje za dve osobe, a sve što je potrebno da se uradi kako bi otputovali na neku od egzotičnih destinacija je da pogodite najveću kvotu u danu. Današnja nagradna destinacija je Dubai, a sve od navedenih promocija, kao celokupna ponuda, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Izaberite svoju petorku, preuzmite freebet bonus i uživajte u najboljoj evropskoj košarci i najširoj evroligaškoj ponudi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading