EVO ŠTA SE DEŠAVA SA SLUČAJEM ĐORĐA DAVIDA! Najnovije saopštenje direktno iz Severne Makedonije!

Autor:

Zabava

31.01.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovija informacija o slučaju Đorđa Davida, koji i dalje ne može da napusti Severnu Makedoniju.

EVO ŠTA SE DEŠAVA SA SLUČAJEM ĐORĐA DAVIDA! Najnovije saopštenje direktno iz Severne Makedonije!

Foto: Shutterstock, ATA Images

Pevač Đorđe David prolazi kroz izuzetno težak period nakon što je pre više od nedelju dana doživeo saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji. Nesreća je rezultirala tragičnim ishodom, nakon što je naleteo na ženu koja je šetala auto-putem i usmrtio je. Đorđe David se i dalje nalazi u Makedoniji, a iz tužilaštva su stigla nova saopštenja koja dodatno komplikuju situaciju.

Prema saopštenju iz tužilaštva, lični dokumenti osumnjičenog su trenutno u Osnovnom sudu u Kumanovu. Sud je doneo odluku o promeni mera sigurnosti, ali ta odluka još uvek nije pravosnažna, a o istoj odluci nije se tražilo mišljenje tužilaštva. Istraga oko razloga za saobraćajnu nesreću je i dalje u toku, što dodatno produžava boravak Đorđa Davida u Makedoniji.

Kako je prošlo više od nedelju dana od saobraćajne nesreće, a pevač i dalje ne može da napusti Makedoniju, interesovalo nas je šta se sada dešava sa njegovim slučajem i da li je trenutno osumnjičen za pogibiju žene:

Republika

Foto: Republika

Đorđe David

 

- Ceo predmet ovog događaja, odnosno saobraćajne nesreće, koja se dogodila  21.01.2024 godine, dostavljen je policijskoj stanici u Kumanovu, zajedno sa dokumentima Đorđa Davida, gde se i dalje nalazi - naveli su za Republiku.

Član žirija "Zvezde Granda" se nedavno oglasio putem svog Instagram profila direktno iz Makedonije. On je istakao da još uvek nije dobio dokumenta i da nije napustio zemlju. Njegova dokumenta se trenutno nalaze u Javnom tužilaštvu u Kumanovu, a on je najavio da će javnost prva saznati kada preuzme dokumenta i pređe granicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading