EVO ŠTA SE DOGODILO U AUTOMOBILU ĐORĐA DAVIDA PRE SAOBRAĆAJKE: Kamere zabeležile momenat pred TRAGEDIJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.01.2024

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David doživeo je saobraćajnu nesreću, u kojoj je stradala žena, a ovo se dešavalo u automobilu pre nezgode.

EVO ŠTA SE DOGODILO U AUTOMOBILU ĐORĐA DAVIDA PRE SAOBRAĆAJKE: Kamere zabeležile momenat pred TRAGEDIJU! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Republika

Poznati rok muzičar Đorđe David doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu na auto-putu Kumanovo - Granični prelaz Tabanovce u Severnoj Makedoniji, u kojoj je, nažalost, jedna osoba izgubila život. U ovom udesu učestvovala su tri automobila, među kojima je bilo i vozilo istaknutog pevača, a portal Republika vam  donosi ekskluzivne fotografije rokerovog uništenog vozila.

Kako je istakao u nedavnoj izjavi za domaće medije, roker je prošao sa lakšim telesnim povredama, ali je usled nesreće pokosio ženu i usmrtio je, a zatim i sleteo sa auto-puta u šipražje, te tako potpuno havarisao svoj automobil "opel insignia".

Inače, na fotografijama se može videti da je prednji deo vozila potpuno uništen, dok je sa strane gotovo skroz ulubljen. Zadnji branik je takođe slupan, a i vrata na kolima su vidno oštećena. Šoferšajbna je razbijena, a delići stakla su rasuti svuda po sedištima.

Đorđe je već jednom proživeo horor, kada mu je otac stradao u saobraćajnoj nesreći, kojoj je prisustvovao i on. Za dlaku je izbegao smrt, a brojne fotografije i snimci sa društvenih mreža pokazuju šta se dogodilo neposredno pre nove saobraćajke.

Naime, Đorđe je neposredno pre nego se desila saobraćajna nezgoda, sudeći po fotografijama i snimcima, držao lajv na Instagramu i snimao se za društvene mreže, odakle se često oglašava. 

Republika

Foto: Instagram

Đorđe David

Kako je sam u automobilu, Đorđe David je voleo da uživa uz muziku, a te trenutke neretko je delio sa fanovima na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Deda

23.01.2024 13:19

J.bao te lajv, majmune. Da si pazio na put, a ne na mobilni, mozda bi i uspeo da izbegnes osobu!!

Odgovori 10 0