SRPSKA AGATA KRISTI: Milica Janevski uskoro u novoj ulozi, EVO O ČEMU JE REČ

Autor:

Zabava

23.01.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova hit serija pod misterioznim imenom „V(fau) efekat"vodi nas kroz imaginarnu priču stvarnog zločina.

SRPSKA AGATA KRISTI: Milica Janevski uskoro u novoj ulozi, EVO O ČEMU JE REČ

Foto: Firefly productions

Pod rediteljskom palicom Gordana Kičića i Đorđa Markovića nastala je serija „V (fau) efekat" od osam uzbudljivih epizoda, čije emitovanje počinje 10. februara (vikendom u 21 čas) na kanalu Superstar TV.

Za scenario je zadužen već dokazani hit mejker Đorđe Milosavljević, dok je koscenarista Maja Todorović.

TRILERSKI ZAPLET

Pored trilerskog zapleta i portage inspektorke Sorge (Milica Janevski) koja istražuje misteriozne zločine u stilu Agate Kristi, publika će biti u prilici da prati priču sa ironičnim i crnohumornim pogledom na pozorišni život, njegove umetnike i njihove sudbine.

 

 

„V(fau)"efekat nas vodi u Savremeni teatar u kojem su u toku pripreme za dugoočekivanu premijeru komada Slučaj Bertolda B. Na premijeru stižu sve važne zvanice, novinari kritičari, ali i ministar kulture čiji sin igra glavnu ulogu. Predstava se odigrava uspešno i gromoglasan aplauz se prolomi salom, a onda nastaje muk - ovako nas kreatori ove serije uvode u misterioznu potragu punu strahova, intriga i laži.

PLEJADA GLUMACA

Glumačku podelu čine Milica Janevski, Radovan Vujović, Vojislav Brajović, Gordan Kičić, Pavle Mensur, Jovana Gavrilović, Izudin Bajrović, Nada Šargin, Radoje Čupić, Dubravka Duda Kovjanić, Petar Benčina, Miloš Đorđević, Aleksandar Srećković, Mladen Andrejević, Bojana Stefanović, Miodrag Miki Krstović i mnogi drugi.

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV projekta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading