Jovo Maksić poručio : "MILOŠEVIĆ je kriv za SMRT mog brata", pa OTKRIO detalje o seriji "KOŽA"!

Autor:

Zabava

22.01.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finalni deo banjalučke trilogije Nikole Kolje Pejakovića donosi rasplet mnogih sudbina i prati Slobodana Miloševića posle izlaska iz zatvora u Hagu.

Jovo Maksić poručio : "MILOŠEVIĆ je kriv za SMRT mog brata", pa OTKRIO detalje o seriji "KOŽA"!

Foto: www.youtobe.com/ Ras Televizija

Dugo očekivani poslednji deo banjalučke trilogije Nikole Kolje Pejakovića stigao je na male ekrane i pričom o Slobodanu Miloševiću podigao buru u javnosti.

Glumac Jovo Maksić otkrio je mnoge detalje o projektu "Koža", koji je usledio nakon uspešnih serija "Meso" i "Kosti", u produkciji RTS i "Bosonoge". Glavni lik Slobodan Milošević, narkoman i diler, izlazi iz zatvora u Hagu i vraća se u Beograd, a potom i u Banjaluku gde ništa više nije isto. 

Republika

Foto: Produkcija Bosonoga

Nikola Kolja Pejaković u seriji "Koža"

Maksić igra glavnog inspektora u Banjaluci, Žarka Kojića, koji je na poseban način povezan s Slobodanom Miloševićem.

- Slobodan i Žarkov brat su bili najbolji prijatelji, i oni jesu bili u generaciji najbolji prijatelji. I hajde da kažem, ja negde smatram da je on jedan od glavnih krivaca za smrt mog brata - otkrio je Maksić.

On je gostujući na RTS rekao da je banjalučka trilogija možda jedna najiskrenija slika posleratnih dešavanja u Bosni.

- To je vrlo mučan period. To najbolje osete obični ljudi. Za nekoga je rat bio brat, za nekoga je rat uvek bio rat. I tako, sve se to nastavlja, ti isti likovi nastavljaju, lepo plivaju i u posleratnom periodu, a običan čovek uvek strada, i uvek na svojoj koži oseti sve to - smatra Maksić, čiji se lik u "Koži" pojavljuje od četvrte epizode.

Serija je snimana u Beogradu, Banjaluci, u Holandiji, a Maksić kaže da je jedva čekao da se vrati na set i sastane se sa ekipom serije.

Republika

Foto: Foto RTS

Vesna Trivalić u seriji "Koža"

Jedno ogromno zadovoljstvo je bilo i kad sam radio "Kosti", a i sad. Jedva smo čekali da se opet sastanemo. To je jedna divna ekipa, izuzetni i kao prvo - profesionalci, saradnici, ljudi, sve u superlativu mogu o njima da kažem. I to je stvarno jedna ekipa kojoj se obradujem uvek kad se vidimo, tu su prijatelji za ceo život - rekao je glumac.

Glumačku ekipu čine mnoga poznata imena, pa osim Pejakovića, u "Koži" igraju i Ljubiša Savanović, Ljubomir Bandović, Vesna Trivalić, Nataša Ninković, Marko Gvero, Boda Ninković, Nebojša Dugalić, Marko Todorović, Aleksandar Jovanović…

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading