POSLEDNJI DEO "JUŽNOG VETRA": Evo kako će se zvati nastavak priče o Marašu i Baći!

Autor:

Zabava

22.01.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga o kriminalcima Marašu i Baći polako se bliži kraju.

POSLEDNJI DEO "JUŽNOG VETRA": Evo kako će se zvati nastavak priče o Marašu i Baći!

Foto: Promo foto

Priča o momcima iz kriminalnog miljea Petru Marašu i Baći, koje su na velikom platnu dočarali Miloš Biković i Miodrag Radonjić, ove godine trebalo bi da bude konačno završena.

Kako saznajemo, snimanje trećeg dela filma uskoro bi trebalo da počne. Scenario za treći po redu dugometražni igrani film, nastao po ideji reditelja Miloša Avramovića, napisao je Petar Mihajlović.

Republika

Foto: Nemanja Miščević

 

Reditelj Miloš Avramović je nedavno na svom instagram profilu otkrio i naziv trećeg dela "Južni vetar". Zvaće se "Južni vetar 3: Gas geben", što u prevodu sa nemačkog jezika znači "dati gas" ili žargonski "ide gas".

Prema najavama glavnog glumca Miloša Bikovića, predstojeći film o Marašu i Baći staviće tačku na projekat "Južni vetar". 

- Trebalo bi da se završi. Svaka priča treba da ima tri čina. Mislim da smo mi sada pred početkom trećeg čina i završnice tog projekta - rekao je nedavno Biković, pa dodao:

Republika

Foto: instagram.com/awramovsky

 

Mislim da ti junaci treba da se dovedu do te tačke gde zaslužuju da budu posle svih svojih pogrešnih izbora.

Film, a potom i istoimena televizijska serija doživela je ogroman uspeh i stekla ogroman broj poklonika. Prvi deo filma "Južni vetar" prikazuje uspon sitnih kradljivaca automobila u svetu kriminala, gde Maraš postaje glavni bos. Nastavak "Južni vetar: Ubrzanje" obarao je rekorde gledanosti u domaćim bioskopima. Drugu sezonu serije "Južni vetar" obeležile su strane zvezde Vilijam Boldvin i Erik Roberts, a publika s nestrpljenjem očekuje treći deo uzbudljive akcione priče.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading