BOMBA JE EKSPLODIRALA, TITELSKA OPŠTINA PODRHTAVA: Treći put je obukao dres plavo-belih boja - došlo je vreme da se klub ponovo umeša u borbu za titulu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.01.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne odriču se borbe za sam vrh tabele.

BOMBA JE EKSPLODIRALA, TITELSKA OPŠTINA PODRHTAVA: Treći put je obukao dres plavo-belih boja - došlo je vreme da se klub ponovo umeša u borbu za titulu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Titel

Fudbaleri Titela prethodnu jesen u okviru Druge novosadske lige okončali su sa deset bodova deficita u odnosu na novosadski Borac, ali se niko u redovima plavo-belih ne odriče borbe za šampionski pehar i plasmana u elitni rang fudbala u "srpskoj Atini".

 

Tokom prvog dela šampionata ostvarili su skor od devet pobeda, tri remija i dva poraza uz gol količnik od 38 datih i 14 primljenih pogodaka, ali potezi agilnog klupskog rukovodstva jasno govore da će plavo-beli u odlučujuće prolećne borbe ući sa ciljem da se umešaju u borbu za sam vrh tabele.

Treći put tokom igračke karijere opremu Titela zadužio je Milan Subatin.

Reč je o igraču koji među plavo-bele stiže iz redova Dunava iz Slankamena. Rođen je 1990. godine, služi se sa obe noge i primarna pozicija mu je na sredini terena kao glavni organizator svih napadačkih akcija ekipe. 

Nakon ponovnog zaduženja opreme plavo-bele boje Subatin je izjavio:

- Srećan sam što sam ponovo stigao u Titel i što ću imati priliku da pomognem mladoj ekipi u pohodu na viši rang. Radujem se ponovnoj saradnji sa trenerom Jovanom Radivojevićem koga odlično poznajem.

 

Na kraju je novi/stari fudbaler Titela imao i poruku za navijače:

- Ozbiljno ćemo raditi u narednom periodu i nadam se da ćemo sve navedeno prikazati na terenu. Neka nas prevashodno posluži zdravlje i daće Bog da na leto slavimo.

Treba podsetiti da je Milan Subatin pre desetak godina bio deo ekipe Titela koja se borila za najviše domete. Drugi mandat je proveo u borbi za opstanak i čini se da je vreme da se istorija ponovi i da ekipa još jednom napadne plasman u Prvu novosadsku ligu.

Priliku za ponovni debi u dresu plavo-belih boja imaće u prolećnoj premijeri kada Titel dočekuje Obilić iz Vilova. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je ubedljivom pobedom momaka u plavo-beloj sportskoj opremi, rezultatom 8:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading