MNOGE BOLEĆE LIVADSKO PROLEĆE: Štoper Babić veran "livadarima" - nekadašnji fudbaler Partizana ne menja sredinu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.01.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni borba za vrh tabele nije tako daleko.

MNOGE BOLEĆE LIVADSKO PROLEĆE: Štoper Babić veran "livadarima" - nekadašnji fudbaler Partizana ne menja sredinu!

Foto: FK Šipurske Livade

Fudbaleri Šipurskih livada iz Šapca jesenji deo sezone u okviru Međuopštinske lige Pocerina okončali su na devetoj poziciji, ali bodovni deficit za vodećim ekipama navedenog ranga takmičenja, nije nenadoknadiv.

 

Ekipa je tokom 13 prvenstvenih mečeva zabeležila skor od pet pobeda, dva remija i šest poraza i u odlučujuće prolećne borbe ulazi sa svega šest bodova zaostatka u odnosu na trećeplasiranu Trešnjevku iz Trbušca.

U ovom momentu agilno klupsko rukovodstvo zimsku pauzu u šampionatu koristi kako bi prevashodno sačuvalo postojeći igrački kadar, a navijači kluba mogu biti zadovoljni činjenicom da će i pored velikog broja ponuda dvadesetogodišnji centralni bek i ubuduće nositi opremu Šipurskih livada.

Jedan od najtraženijih štopera u Šapcu i okolini Dražen Babić ostaje veran klubu i pored činjenice da su mnogi klubovi, prevashodno vitojevački Partizan, Karađorđe iz Mišara i Jedinstvo iz Štitara bili zainteresovani za mladog štopera. Uprkos brojnim izdašnim ponudama, Babić je odlučio da ostane u Livadama.

Ostankom Babića, uprava Livada je krenula u sklapanje tima za sledeću

sezonu u kojoj će klub proslaviti četiri decenije postojanja. U godini jubileja cilj uprave
kluba je da napravi respektabilan sastav od igrača iz svog kraja i okoline koji će se već sledeće sezone uključiti u borbu za najviši plansman međuopštinskog takmičarskog ranga. Cilj kojem je sve podređeno, jeste povratak Livadara iz drugih klubova u kojima trenutno igraju, a ostatak Babića je prvi korak ka tom cilju.

 

 

- Dražen Babić:

Datum rođenja: 20. decembar 2003. godine

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: Mačva U-17 (Šabac), Sanrise Šabac U-19 (Šabac), Mačva U-19 (Šabac), Partizan (Vitojevci), Šipurske livade (Šabac)

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, ekipa Šipurskih livada u prolećnoj premijeri dočekuje na svom stadionu ekipu Mladosti iz Pocerskog Pričinovića. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom popularnih "livadara" rezultatom 3:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kod

22.01.2024 14:49

Ocekujemo i nova pojačanja... Ole, Livade !!!