POTPUNI ŠOK U ZEMUNELU: Srpskoligaš uzeo meru Partizanu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.01.2024

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvertira za nastavak elitnog evrospkog takmičenja, nije najbolje protekla.

POTPUNI ŠOK U ZEMUNELU: Srpskoligaš uzeo meru Partizanu!

Foto: FK Partizan

Omladinci Partizana jesenji deo sezone u okviru Omladinske lige Srbije okončali su na trećoj poziciji sa sedam bodova zaostatka u odnosu na jesenjeg šampiona novobeogradski IMT i bodom deficita u odnosu na Večitog rivala ekipu Crvene zvezde.

 

Istovremeno, mlade nade crno-belih zabeleđile su sjajne rezultate u omaldinskoj Ligi šampiona. Oni su prvo eliminisali rumunsku Univerzitateu iz Krajove rezultatima 4:0 i 1:0, da bi u prethodnoj rundi nakon poraza u Tiraspolju protiv moldavskog Šerifa 0:2, uspeli da zaostatak nadoknade u Beogradu (5:2) čime su se plasirali u plej-of fazu gde će im protivnik biti portugalska Braga.

U sklopu priprema za nastavak borbe kako na domačoj sceni, tako i u elitnom evropskm takmičenju, crno-beli su u popularnom "Zemunelu" dočekali člana Srpske lige Zapad, nekadašnjeg superligaša, ekipu požarevačkog Mladog radnika 1926.

Požarevljani koji su prethodnu jesen okončali na desetoj poziciji sa skorom od četiri pobede, pet remija i šest poraza, zabeležili su iznenađujući trijumf rezulttom 2:1.

U rezultatskom smislu sve je bilo rešeno nakon prvih 45 minuta igre. Crveno-beli iz Požarevca su do prednosti stigli u 18. minutu kada se u strelce upisao Živanović, da bi osam minuta kasnije Luković duplirao prednost.

Počasni pogodak za crno-bele postignut je u 43. minutu susreta.

Foto: FK Mladi radnik 1926

Požarevljani slavili u "Zemunelu"

 

- Prijateljska utakmica:

Partizan (Beograd)-omladinci : Mladi radnik 1926 (Požarevac) 1:2 (1:2)

Strelci za Mladi radnik 1926: Živanović u 18. i Luković u 26. minutu

Stadion: Sportski centar "Zemunelo"

Kada je erč o nastavku borbe za bodove, Požarevljani će u prolećnoj premijeri dočekati Budućnost Krušik 2014 iz Valjeva. Navedeni meč zakazan je za 9. mart, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading