JESENJI ŠAMPION NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU: "Novi vuk" je stigao u Tršić - sve je podređeno istorijskom ostvarenju! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.01.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider nastavlja sa jačanjem redova uoči nastavka borbe za bodove.

JESENJI ŠAMPION NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU: "Novi vuk" je stigao u Tršić - sve je podređeno istorijskom ostvarenju! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Vuk Tršić

Fudbalski klub Vuk iz Tršića jesenji deo Opštinske lige Loznica - "grupa A" okončao je šampionski i u nastavku takmičenja predstavljaće glavnog konkurenta kada je u pitanju plasman u viši rang takmičenja, Međuopštinsku ligu Jadar.

 

Agilni sportski kolektiv iz rodnog mesta Vuka Stefanovića Karadžića prvi deo šampionata je okončao sa stoprocentnim učinkom, devet pobeda u ist otoliko prvenstvenih mečeva, tako da će odlučujuče prolećne borbe dočekati sa liderske pozicije i tri boda više u odnosu na najbližeg rivala, ali i jedinog konkurenta, ekipu Budućnosti iz Runjana.

Krajem prethodne godine rukovodstvo kluba je obavestilo javnost da je novi član Vuka postao iskusni četrdesetogodišnji Vladimir Gačić koji je prethodnih šest meseci proveo u redovima Luka iz Voćnjaka, a sada je u Tršić stigao i "novi vuk".

U pitanju je Stefan Kojić, takođe fudbaler bogatog isksutva koji je tokom dosadašnje karijere nosio opremu Loznice, Podrinja, Sloge iz Lipničkog Šora, Jelava i Luka iz Voćnjaka.

 

Kako ističu u klubu reč je o fudbaleru koji je pokazao da može da igra na visokom novou, da se prilagodi različitim sistemima fudbala i koji će svojom motivisanošću svakako predstavljati važan šraf u prolećnoj borbi za plasman u međuopštinski takmičarski rang.

Kada j reč o nastavku takmičenja, ekipu Vuka iz Tršića u prolećnoj premijeri očekuje gostovanje u Loznici gde će odmeriti snagu sa trenutno pretposlednjeplasiranom ekipom, Fudbalskog kluba Krajišnici.

Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom momaka iz Tršića rezultatom 4:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading