NOVI VUK U TRŠIĆU: Iskustvo je ekipi sada prekopotrebno u borbi za šampionski pehar!

Autor:

Sport

20.12.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan posao uprave.

NOVI VUK U TRŠIĆU: Iskustvo je ekipi sada prekopotrebno u borbi za šampionski pehar!

Foto: Shutterstock

Mladi sportski kolektiv Vuk iz Tršića nakon samo tri godina postojanja igra "sezonu života" u okviru Opštinske lige Loznica (grupa A).

Republika

Zimsku pauzu tim iz Tršića provodi na prvoj poziciji na tabeli sa maksimalnih 27 bodova, što je tri više u odnosu na prvog pratioca, i verovatno jedinog izazivača za šampionski pehar na proleće, Budućnost (Runjani). Maksimalan učinak iz devet jesenjih utakmica je zaista impresivan, pored toga mreža njihovih rivala se tresla u 33 navrata, dok je njhov golman savladan sedam puta.

Borba za direktan plasman u viši rang vodiće se verovatno između prva dva tima na tabeli, imajući u vidu da je trećeplasirani sastav od lidera udaljen devet bodova. Uprava Vuka bacila se na jačanje igračkog kadra, i već je dogovoren prvi novajlija.

Iskusni Vladimir Gačić (40) prvo je pojačanje Vuka za prolećni deo prvenstva, reč je o fudbaleru koji je proteklih godinu i po dana bio član Luka iz Voćnjaka. O karijeru Gačića ne treba puno pričati, dobro poznato lice širom fudbalskih terena u Loznici. Nosio je još boje Mladosti iz Brezjaka, Borca iz Kozjaka, Jadra 1961 iz Gornjeg Dobrića i Sloge iz Korenite.

Republika

Foto: FK Vuk Tršić

Vladimir Gačić

Za većinu igrača trenutna titula jesenjeg prvaka je novina, isto važi i za ljude unutar i okolo kluba, pa će dolazak Gačića, koji poseduje neosporno iskustvo, dosta značiti u pohodu na titulu i plasman u viši rang takmičenja. 

Dobro je poznata izreka da dobitnu kombinaciju ne treba menjati, ali to ne važi za "sportsku kombinaciju", u kojoj je "sveža krv" uvek dobrodošla, čak je u mnogim situacijama i poželjna. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading