PODRHTAVA "TEATAR SNOVA": Rasni golgeter je stigao - kreće pohod na šampionsku titulu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.12.2023

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upravo on može biti taj "tas na vagi" koji će odlučiti šampionsku trku.

PODRHTAVA "TEATAR SNOVA": Rasni golgeter je stigao - kreće pohod na šampionsku titulu!

Foto: Privatna arhiva/Majstorović

Fudbaleri OFK Zeke Buljubaše iz Ravnja jesenji deo sezone u okviru Međuopštinske lige Srem-Zapad okončali su na vicešampionskoj poziciji sa pet bodova deficita u odnosu na Borac 1925 iz Martinaca.

 

Sastav sa popularnog "Teatra snova" zabeležio je skor od devet pobeda, dva remija i isto toliko poraza, a kako bi ostvarenja u nastavku šampionata bila još bolja, plavo-beli su već angažovali trojicu novajlija. U pitanju su golman Dragoslav Čupić koji je stigao iz redova LSK Laćarka, mladi i supertalentovani defanzivac Mladen Ilić i štoper Nemanja Jurišić koji je crnobarski "Stamford Bridž" zamenio ravanjskim "Teatrom snova", a pojačanje je sada stiglo i u smom špicu napada.

Novi član OFK Zeke Buljubaše, postao je Petar Majstorović.

Reč je o centarforu koji stiže iz Srema iz Sremske Rače. Nakon višegodišnjeg igranja na sremskim terenima, Petar dolazi na "Teatar snova" u Ravnje da sa "Zekinim golaćima" obeleži proleće i da svojim golovima dovede "Zeku" do konačnog cilja, a to je borba za jedno od prva dva mesta koji vode direkno, ili u baraž za Sremsku ligu.

Foto: Instagram.com/majstorovic10

Ubuduće će oduševljavati publiku na "Teatru snova"

 

Priliku za debi u novom klubu Majstorović će imati u prolećnoj premijeri kada će sastav iz Ravnja gostovati ekipi Napretka u Vašici.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading