NOVI ČLAN "ZEKA" STIŽE IZ ZONSKOG RANGA: Stameni defanzivac potvrdio je saradnju sa klubom!

Autor:

Sport

16.12.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki kvalitet poseduje Jurišić.

NOVI ČLAN "ZEKA" STIŽE IZ ZONSKOG RANGA: Stameni defanzivac potvrdio je saradnju sa klubom!

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

"Zeka" se partijama tokom jesenjeg dela prvenstva "kvalifikovao" za trku u kojoj će prvoplasirani stići do direktnog plasmana u viši rang, dok će drugi imati priliku da isto učini preko baraža.

Republika

U Ravnju se zimska pauza provodi na drugoj poziciji na tabeli, sa pet bodova zaostatka u odnosu na jesenjeg prvaka, ali isto toliko bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca. Čelni ljudi kluba uveliko rade na jačanju igračkog kadra, i već su u isti doveli dva nova igrača. Opremu jesenjeg vicešampiona zadužio je iskusni čuvar mreže, Dragoslav Čupić i mladi i perspektivni defanzivni fudbaler, Mladen Ilić.

Treću novajlija u Ravnju promovisan je danas, i to kakav. Nemanja Jurišić (27) će crnobarski "Stamford Bridž" zameniti za ravanjski "Teatar snova". Reč je o defanzivnom fudbaleru koji je protekle dve godine bio član ekipe Hajduk Stanko, i sa svojim sada već bivšim saigračima je stigao do istorijskog plasmana u zonski rang takmičenja.

Republika

Foto: OFK Zeka Buljubaša

Nemanja Jurišić

Nemanju odlikuje skok igra i dobro pregled, i svakako će svojim znanjem i iskustvom igranja u višim rangovima takmičenja dosta pomoći novom klubu da ostvari zacrtane ciljeve u nastavku sezone. Ovaj stameni štoper je pored opreme tima iz Crne Bare, bio i član Drine (Badovinci) i OFK Akademca iz Šapca.

Kao što je kapiten Belivuković pre par dana poručio u izjavi za naš portal, "Zeka" se sprema da učini nešto veliko za svoje selo, svoje meštane i sam klub, a kako bi u tome uspeli, neophodno je da uprava odradi kvalitetan zimski prelazan rok, i da se rezultatima na proleće zadrži visok plasman.

BONUS VIDEO: 

 


 
 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading