NAKON DVA POVRATNIKA STIŽE I PRVI "PRAVI" NOVAJLIJA: U Lipničkom Šoru već sklapaju tim za viši rang!

Autor:

Sport

16.12.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan fudbaler sa velikim iskustvom!

NAKON DVA POVRATNIKA STIŽE I PRVI "PRAVI" NOVAJLIJA: U Lipničkom Šoru već sklapaju tim za viši rang!

Foto: FK Sloga Lipnički Šor

Nakon dugogodišnjeg takmičenja u višim rangovima takmičenja (okružna i međuopštinska liga), ekipa iz Lipničkog Šora je ove sezone uzela učešće u Opštinskoj ligi Loznice (grupa B), ali se po svemu prikazanom neće dugo zadržati tamo.

Republika

Sloga je nakon jesenjeg dela prvenstva stigla do prvog mesta na tabeli, učinak od sedam trijumfa i jednog remija bio je dovoljan za titulu jesenjeg prvaka, i tri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca. Jedini remi zabeležen je upravo protiv drugoplasiranog Paskovca, koji je tada pred svojim navijačima osvojio bod (3:3).

Što se tiče igračkog kadra i prelaznog roka u Lipničkom Šoru, isti je otvoren povratkom dva fudbalera nakon šest meseci provedenih van Sloge. Milan Jović i Siniša Alimipić su nakon provedene polusezone u Sinđeliću iz Lipnice odlučili da se vrate u dobro poznatu sredinu, a ovih dana je stigla i potvrda prvog "pravog" novajlije.

Dušan Marković (29) nakon tri godine provedene u dresu Antimona, i takmičenja u okružnom rangu, odlučio je da zaduži opremu Sloge. Reč je o fudbaleri koji pokriva poziciju zadnjeg veznog, i koji je kroz karijeru nastupao za veliki broj klubova.

Prve prave fudbalske korake napravio je u Obiliću iz Beograda, kasnije je bio član Cerove, Stolica i Rađevca iz Krupnja, Jedinstva iz Zavlake i Luk Komenzatora iz Voćnjaka, odakle je otišao u Zajaču, gde je sa velikim uspehom nastupao u Mačvanskoj okružnoj ligi.

Dolaskom Markovića uprava Sloge već polako priprema tim i za dosta jači rang takmičenja od aktulenog, a po informacija iz kluba, u predstojećem periodu se može očekivati dolazak dva proverena i iskusna igrača.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading