POTPIS "VREDAN" VIŠEG RANGA: Zonaški fudbaler stiže u Brest da donese klubu šampionski pehar!

Autor:

Sport

16.12.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan potez uprave.

POTPIS "VREDAN" VIŠEG RANGA: Zonaški fudbaler stiže u Brest da donese klubu šampionski pehar!

Foto: Facebook.com

Klub iz Bresta u ovoj sezoni slavi pola veka postojanja, i na dobrom je putu da jubilej proslavi i plasmanom u viši rang, u kojem ekipe nije bila poslednjih šest sezona.

Republika

Sastav Dobriča jesenji deo prvenstva Opštinske lige Doljevac završio je na liderskoj poziciji sa učinkom od četiri trijumfa i jednog remija. Bodovni saldo na koti 13 bio je dovoljan za titulu jesenjeg prvaka, uz dva boda prednosti u odnosu na prvog pratioca, verovatno i glavnog konkurenta za plasman u viši rang, ekipom Jugovići iz Jug Bogdanovca. 

U poslednjem kolu polusezone upravo je sa prvim pratiocem upisan jedini remi, Dobrič je tada ugostio sastav Jugovića, i utakmica je završena rezultatom 1:1. Uprava tima iz Bresta nije otišla na zimski odmor, već je vredno radila kako bi što ranije završila sve obaveze oko prelaznog roka.

Prvi novajlija u Brestu je od juče i zvanično Lazar Veličković (20). Sredina terena tokom prvog dela prvenstva bila je na "klimavim nogama" za Dobrič, i upravo je prvo pojačanje fudbaler koji se najbolje snalazi na toj poziciji. Veličković je ponikao u Kopernikus Železničaru, zatim je debitao za prvi tim u Zaplanjcu, karijera ga je dalje vodila u sastav Taskovića, dok je proteklih godinu i po dana bio član zonaša, Palilulca.

Republika

Foto: FK Dobrič Brest

Veličković prvi novajlija

Dolazak mladog i perspektivnog fudbalera, sa iskustvom igranja čak i u zonskom rangu takmičenja može da raduje sve u Brestu, prvi potez uprave pokazao je da klub ima visoke ambicije, da ne planira da prepusti rivalima mesto koje vodi u viši rang takmičenja.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading