NOVI-STARI IGRAČ BIVŠEG SRPSKOLIGAŠA: Povratak Bojkovića raduje sve navijače Borca!

Autor:

Sport

15.12.2023

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro poznato lice se vraća u klub iz Sakula.

NOVI-STARI IGRAČ BIVŠEG SRPSKOLIGAŠA: Povratak Bojkovića raduje sve navijače Borca!

Foto: Privatna arhiva Miroslava Bojkovića

Krenuo je klub iz Sakula od nule, nakon Srpske lige preselio se u opštinski rang, ali je već u prvoj godini izborio plasman u viši rang, a na dobrom je putu da to ponovi i u aktuelnoj sezoni.

Republika

Zimsku pauzu u okviru Druge južnobanatske lige (grupa Zapad) Borac provodi na liderskoj poziciji, sa jednim bodom prednosti u odnosu na prvog pratioca, Tempo iz Sefkerina. Što se tiče raspoloživog igračkog kadra i planova za proleće, trener Rosulj je za naš portal izjavio da će sa upravom pokušati da zadrži sve igrače, a ukoliko neko želi da ide sigurno mu neće stajati na putu.

Redove jesenjeg šampiona odmah nakon odlaska na zimsku pauzu napustio je popularni Abi, a ovih dana je stigao i prvi novajlija u Borac. Miroslav Bojković (39) ponovo će nositi boje kluba iz Sakula, reč je o fudbaleru koji je već bio na ovoj adresi u periodu od 2011. do 2015. godine, i tada je sa velikim uspehom nastupao u višim rangovima.

Republika

Foto: Privatna arhiva Miroslava Bojkovića

Bojković zna kako se osvaja pehar

Kontaktirali smo Bojkovića, koji se rado odazvao pozivu našeg portala, i povodom transfera poručio je:

- Srećan sam što sam se vratio u klub u koji sam proveo par lepih godina, napravili smo odlične rezultate tada, i nadam se da ćemo isto ponoviti. U ekipi se nalaze dva moja prijatelja sa kojima sam igrao u prvom mandatu, takođe tu je i bivši saigrač, sada trener, Nenad Rosulj na čiji sam poziv i stigao u Borac. Dolazim sa velikim motivom, želim da se plasiramo u viši rang takmičenja, i nadam se da ćemo navijačima, koji su odlični, doneti veliku radost.

Bojković se nakon osam i po godina odlučio da napusti ekipu Glogonj, pre toga je u karijeri pored Borca branio i boje Radničkog iz Barande i Tempa iz Sefkerina. Upravo će sa Sefkerincima njegov novi-stari klub voditi veliku borbu za direktan plasman u viši rang.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading