NAKON OFANZIVNE, JAČA SE I DEFANZIVNA LINIJA: Jedna od boljih odbrana u ligi je sada jača za proverenog fudbalera iz višeg ranga!

Autor:

Sport

15.12.2023

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan potez uprave.

NAKON OFANZIVNE, JAČA SE I DEFANZIVNA LINIJA: Jedna od boljih odbrana u ligi je sada jača za proverenog fudbalera iz višeg ranga!

Foto: FK Sloboda Donji Tovarnik

Tim iz Donjeg Tovarnika već pet godina u nizu takmiči se u okviru Vojvođanske lige Jug, trenutno beleži najbolje rezultate u poslednje vreme, i izgleda da je klub prerastao rang u kojem se nalazi.

Republika

Zimsku pauzu Sloboda provodi na drugoj poziciji sa jednim bodom zaostatka za liderom, uprava ima visoke ciljeve za prolećni deo prvenstva, i s tim u vezi se vuku potezi po pitanju jačanja igračkog kadra. Prvi novajlija u Donjem Tovarniku bio je Nikola Kokir, koji je došao iz Donjeg Srema, njemu se priključio Dejan Živković koji je stigao iz redova aktuelnog lidera Srpske lige Vojvodina, Slovena iz Rume.

Treći novajlija predstavljen je u toku jučerašnjeg dana, reč je o Dragoslavu Sremčeviću (28). Njegovim dolaskom odbrana Slobode će dodatno dobiti na čvrstini, prethodnih godinu dana Sremčević je bio član OFK Bačke sa kojom se takmičio u okviru Srpske lige Vojvodina.

Republika

Foto: FK Sloboda Donji Tovarnik

Sremčević novi član Slobode

Iskusni defanzivac je karijeru počeo u Radničkom iz Obrenovca, kasnije je branio boje Železnika iz Beograda, Feniksa 1955 (Stara Pazova), Sloge 33 (Petrovac na Mlavi), 1. Maja iz Rume i Dunava (Stari Banovci).

Nakon dva ofanzivna fudbalera, uprava Slobode je angažovala i igrači koji će uneti svežinu u defanzivnu liniju tima. Odbrana tima iz Donjeg Tovarnika je po broju primljenih pogodaka treća najbolja u ligi, dolaskom Sremčevića, koji ima iskustva igranja i u višim rangovima, sigurno je da će golmanu biti dosta lakše.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading